shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U15: Végh mesternégyesével nyertünk

Magabiztos győzelemmel, jó játékkal zárult a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös csapata számára az Andráshida elleni találkozó. A pápaiak Végh Máté négy találatával 4-1-es sikert arattak.

PELC U15 – Andráshida 4-1 (3-0) Gsz.: Végh 4 ill. Boros

Két, a bajnokságban ez idáig nyeretlen csapat találkozott a Munkácsy sporttelepén, ahol a pápaiak arra készültek, hogy a Csorna és a Mosonmagyaróvár elleni vereség után megkezdik a pontgyűjtést. Ennek szellemében huszonöt perc alatt Végh Máté mesterhármasával megnyugtató előnyre tettek szert a mieink, akik a 62. percben Végh újabb találatával négy gólra növelték előnyüket. A becsületgólt a 75. percben Boros szerezte, ám a pápaiak győzelme így sem forgott veszélyben, közönségszórakoztató, jó játékkal megérdemelten nyert a PELC.

Horváth Tamás: Nagyon elégedett vagyok, szépen játszottak a gyerekek, talán amióta én edzem őket, ma nyújtották a legjobb teljesítményt. Szép támadásaink voltak, rengeteget passzoltunk, sok volt a labda nélküli elmozgás, számos helyzetet alakítottunk ki, amikből szép gólokat szereztünk.

A csapat jövő héten Szombathelyre látogat.

forrás: Pápa és Vidéke