shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U15 leány – Bronzérem a Hirtenberger PELC Kupán

U15 LEÁNY HIRTENBERGER PELC KUPA

2017. 02. 19.

 

Négy csapat részvételével került megrendezésre az U15-ös lány torna. Gyirmót SE, MTE 1904, Balatonfüredi FC, PELC csapatai versengtek egymással.

A tornán sajnos két meghatározó játékosunk hiányzott, kapusunk Judo versenyen vett részt, egy mezőnyjátékosunk pedig országos asztalitenisz versenyen volt. Kényszerből kapusposzton mezőnyjátékost kellett szerepeltetnünk, ami hatással volt a végső helyezésünkre is. A jelenleg jó formát produkáló kapusunkkal eredményesebbek lettünk volna. Ellenfeleink ennyivel bizonyultak jobbnak. A lányok végig nagyszerű teljesítményt nyújtottak. Örömmel tapasztaltuk, hogy az edzésen gyakorolt dolgokat viszontláttuk éles mérkőzéseken is. A párharcokat rendre megnyertük, gyors és tetszetős támadásokat vezettünk. Helyzetkihasználásunk lehettet volna jobb is, így a 6 megszerzett gólunkon túl többet is értékesíthettünk volna. A Gyirmót csapata, mint az eddigi tornákon is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, sokáig partiban voltunk velük az utolsó percekre elfáradtunk és vereséget szenvedtünk. Balatonfüred csapatát magabiztos játékkal győztük le. Az utolsó mérkőzésen a második helyért játszottunk, de sajnos nagy csatában alulmaradtunk, így a harmadik helyen végeztünk.

 

Eredmények:

PELC – Gyirmót SE: 1-3

Balatonfüredi FC – PELC: 0-5

MTE 1094 – PELC: 1-0

 

Összességében jó teljesítményt nyújtottak a lányok. A mérkőzések során végig fegyelmezetten játszottak és szép gólokat szereztek.

A „Gólkirályi” cím hozzánk került, Vesztergom Bettina személyében, aki 5 találatig jutott. A legjobb hazai játékos címet magabiztos és kiegyensúlyozott teljesítményével Savanyó Dorina vihette haza.

Névsor: Kocsis Nikol, Auer Zsófia, Bojt Brigitta, Savanyó Dorina, Kovács Gréta, Tóth Petra, Vesztergom Bettina, Áldozó Csenge, Krózser Viktória, Harkai Rebeka.

Tóth Ferenc edző