shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U15 – Győzelem a ZTE elleni rangadón

Forrás: papa-ma.hu
Haraszti Gábor
Eredeti cikk és további képek: ITT

 

Igazi hatpontos rangadóval folytatta az U15-ös labdarúgó bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club együttese. Forsthoffer Tibor 31 ponttal negyedik helyen álló tanítványai ugyanis a dobogó legalsó fokát 35 egységgel birtokló Zalaegerszeget látták vendégül. Az odavágón 3-0-ra a zalaiak nyertek, itt volt tehát a lehetőség a visszavágásra. Hazai szempontból jól indult a találkozó, hiszen a 20. percben egy labdaszerzés utáni beadásból Cser Botond találatával a PELC megszerezte a vezetést. A folytatásban bár mindkét csapat előtt adódott gólszerzési lehetőség, az eredmény nem változott. A második felvonásban a vendégek akarata érvényesült, de a pápaiakat dicséret illeti, hiszen hősiesen védekeztek és minimális előnyüket meg tudták őrizni a lefújásig. Ezzel az eredménnyel a PELC egy pontra megközelítette a ZTE gárdáját.

PELC U15 – Zalaegerszeg 1-0 (1-0) Gsz.: Cser

Forsthoffer Tibor: Két hasonló képességű csapat játszott egy viszonylag gyenge színvonalú mérkőzést, de a látottak alapján úgy gondolom, megérdemeltük a győzelmet. Három játékosomra betegség miatt nem számíthattam, akik viszont lehetőséget kaptak, jó teljesítményt nyújtottak. Bízom benne, hogy ez a győzelem önbizalmat ad az előttünk álló feladatokhoz, hiszen most nyerhető meccsek jönnek, ahol nem szabad hibáznunk, ha céljainkat el szeretnénk érni.

PELC U15: Présing – Benedek, Szabó, Toki, Meiczinger, Cser, Császár, Katona, Schermann, Cseke, Stumpf (cserék: Nagy, Hegedűs, Molnár)

Az U14-es csapat 6-0-ra kikapott, folytatás Csornán.