shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U14-U15: Két döntetlen

Mosonmagyaróvárt fogadta az utánpótlás labdarúgó bajnokság 18. játéknapján a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös és U14-es csapata. Elsőként az idősebbek léptek a stadion műfüves játékterére, ahol 0-0-s félidő után a második felvonás 12. percében a vendégek megszerezték a vezetést, ám nagy erőket mozgósítva a 83. percben Karácsony Kristóf góljával sikerült egyenlíteni és egy pontot itthon tartani.

Ezután az U14 igyekezett megnehezíteni a dobogóra hajtó mosonmagyaróváriak dolgát. Ez olyannyira jól sikerült, hogy az első felvonásban Nagy Krisztián gólja mellett számos gólhelyzetet alakítottak ki a pápaiak, ezek azonban kimaradtak. Szünet után három perccel Kertész Ádám egy szép szólóval 1-1-re módosította az állást, a hátralévő időben pedig az eredmény nem változott, maradt az igazságosnak mondható döntetlen.

– Nem vagyok elégedett, de ha a játék összképét nézem, reális a pontosztozkodás – mondta az U14-es mérkőzés lefújása után Orovecz András, a PELC edzője. – Ha az első félidőben a három óriási ziccerünket gólra váltjuk, meggyőződésem, hogy megnyerjük a meccset, sajnos nem így lett. Az U15-nek jóval nehezebb dolga volt, ott már nem voltam annyira megelégedve a mutatott játékkal, a hajrához közeledve így is be tudtuk lőni az egy pontot érő találatot, de a folytatásban bízom benne, hogy játékban javulni fogunk.

Forrás: papa-ma.hu