shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U14, U15 – Felemás játéknap

Forrás: papa-ma.hu
Haraszti Gábor
Eredeti cikk: ITT

 

Negyedik hazai őszi találkozóját a középmezőnyben tanyázó Csorna ellen vívta a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös és U14-es együttese. Forsthoffer Tibor U15-ös tanítványai két győzelemmel és öt vereséggel várták a kezdő sípszót, míg a kisebbek 100 százalékos mutatóval készülhetett a nyolcadik fordulóra. A Perutz Stadion műfüves játékterére elsőként a Nagy – Antal, Varga, Szívós, Gombás – Tóth, Kovács, Marczali, Horváth – Németh T., Németh P. kezdővel felálló U15 lépett, mely az első és második játékrész elején két elkerülhető gólt kapott. A 48. percben a mieink legjobbja, Kovács Máté szépített, újra nyílt volt a meccs. Sajnos a hátralévő időben hiába tett meg mindent az egyenlítésért a PELC, több ígéretes lehetőség is kimaradt, a hajrában Selyem második góljával pedig eldőlt a három pont sorsa.

Forsthoffer Tibor: Az elmúlt időszakban ránk jellemző forgatókönyv szerint zajlott le a mai meccs is, miszerint jól játszik a csapat, de egy csöpp szerencsénk sincs. Ami az ellenfélnek bepattan, az nekünk kifelé jön, nem tudunk élni a lehetőségeinkkel. Nemcsak ma, hanem a Hévíz és az Üstökös ellen is mi voltunk a jobbak, mégis pont nélkül maradtunk. Ez már a negyedik vereségünk volt sorozatban, mondanom sem kell, ezt nagyon nehezen viselik a srácok, ráadásul mindenféle előzmény nélkül néhány játékos szezon közben cserben hagyott minket, így szűkült a hadra fogható játékosok száma. Megyünk tovább, remélem minél előbb magunkra találunk.

PELC U15 – Csorna 1-3 (0-1) Gsz.: Kovács ill. Hencz, Selyem 2

PELC U15: Nagy – Antal, Varga, Szívós, Gombás – Tóth, Kovács, Marczali (’46 Antal-Horák), Horváth – Németh T., Németh P.

 

Az U14-es alakulat megőrizte makulátlan mérlegét, 2-0-s félidő után 5-1-re nyert a gárda, mely következő héten Keszthelyre látogat.

PELC U14 – Csorna 5-1 (2-0) Gsz.: Toki, Schermann 2, Császár, Hauser ill. Boda

PELC U14: Présing (’65 Hegedűs) – Császár, Toki (’49 Szabó), Burdi, Bolla – Cseke, Hauser, Cser, Schermann (’65 Benedek) – Meiczinger, Katona