shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U14: Hozta a kötelezőt

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U14-es csapata a pontvadászat 12. fordulójában kiütéses, 9-0-s győzelmet ért el az Andráshida ellen, ezzel a pápai fiatalok szezonbéli mérlege ötvenszázalékos, öt győzelem és öt vereség.

A PELC alakulata a 16 csapatos bajnokság 11. helyéről várta a kezdést, ám ha a két elhalasztott meccsen jó eredményt érnek majd el Horváth Imre tanítványai, még feljebb kúszhatnak a tabellán. A péntek délutáni meccsen a nyeretlen Andráshida volt az ellenfél, akik ellen kötelező volt a három pont itthon tartása. Ennek megfelelően játszott a vendéglátó együttes, mely 18 perc játék után már 3-0-ra vezetett és a szünetben hét találat állt a pápaiak neve mellett. A második 40 percben sem volt kétséges, melyik a jobb csapat, a PELC további két találatot jegyezve alakította ki a 9-0-s végeredményt.

PELC U14 – Andráshida TE 9-0 (7-0) Gsz.: Orovecz 4, Mórocz 2, Erdélyi 1, Papp 1, Kovács 1

Horváth Imre: Egy kulturált focit játszó csapatot győztünk le, örülök, hogy jól teljesítettek a srácok. Próbáltuk a labdakihozatalban megakadályozni őket, nyomás alá helyezni a védelmüket, ami jó párszor sikerül is, mutatja ezt a kilenc lőtt gólunk. Vannak ugyan hiányosságaink, de igyekszünk ezeken javítani és fejlődni, mert ez a legfontosabb.

A pápai csapat legközelebb a győri DAC-hoz utazik.forrás: papaesvideke.hu