shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U14-13-12-11-10-8 Üstökös Farsangi Kupa Győr

Az Üstökös FC Győr utánpótlás clubbal jó kapcsolatokat ápol egyesületünk, ennek köszönhetően résztvevői vagyunk egymás rendezvényeinek. A hétvégén rendezte Üstökös Farsangi Kupa elnevezéssel a győri club téli teremtornáját több korcsoport számára. Csapataink felemás szereplést bemutatva vettek rész a küzdelmekben. Csapatainkat az edzők értékelték.

 

U13 – U14

Szombaton a 2002-2003 születésű gyerekekkel az U14-es tornán sajnos sok hibával játszva a 7. helyen végeztünk.

Vasárnap az U13-as tornán küzdelmes, nehéz mérkőzéseken a döntőt 1:0-ra elveszítetve a 2. helyen végeztünk. Az Üstökös FC által szervezett torna jól szolgálta a felkészülést a tavaszi szezonra.

Legjobb játékos: Hauser Bálint
Legjobb kapus: Présing Balázs

Forsthoffer Tibor edző

 

U12

A torna lebonyolítása két darab négyes csoportban zajlott. Mi az „A” jelű kvartettbe kerültünk, Győrújbarát, Gyirmót és a Győri ETO mellé. Az első mérkőzésen a Gyirmóttal játszottunk, melyet az ellenfél egy szerencsés góllal megnyert. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a gyerekeknek számtalan gólszerzési lehetősük volt, azonban nem éltek vele. A következő csoportmérkőzésen a Győrújbaráttal mérkőztünk, melyet magabiztos 3-0 győzelemmel hoztuk. Kellő önbizalommal vághattunk neki az ETO elleni mérkőzésnek, amelyen a gyerekek hatalmasat küzdelemben játékvezetői tévedések sorozata miatt vereséget szenvedtek. A csoportmérkőzések után az 5-6. helyért játszhattunk, amit a Csorna 2-1 es legyőzésével abszolváltunk. A gyerekek küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak, némi szerencsével és helyzeteink megfelelő számú értékesítésével akár a dobogóért is küzdhettünk volna.

A torna végeredménye:

1. Veszprémi USE
2. Győri ETO FC
3. Gyirmót SE
4. Üstökös FC
5. Pápai ELC
6. Csornai SE
7. Győrszentiván SE
8. Dac 1912 FC

A csapat névsora:

Présing Balázs
Karácsony Kristóf
Katona Martin
Kun-Szabó Attila
Gulyás Bálint
Varga Bence
Soós László
Horváth Marcell

Kiszlinger Balázs edző

 

U11

A torna magas színvonalú, jó iramú mérkőzéseket hozott. Sajnos ezen a hétvégén a szerencse nem mellettünk állt, mivel az első mérkőzéseken mindig megszereztük a vezetést, de a végén sajnos mindig alulmaradtunk. A csapat küzdeni akarásával nem volt gond, nagyobb hibák a helyzetkihasználásban adódtak. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki a mérkőzések folyamán, amiket sajnos nem sikerült értékesíteni. A tornán résztvevő csapatok közül mi érkeztünk a legnagyobb létszámmal 13 fő.

Csapatnévsor: Kovács Barnabás, Nagy Ákos, Papp Ádám, Farkas Bence, Joó Milán, Kun-Szabó Attila, Szabó Balázs, Sós László, Kovács Ármin, Bezzeg Dániel, Szaller Patrik, Krasztel Günter, Tihanyi Kristóf.

Mérkőzések:
Üstökös – PELC: 2-1
PELC – Győrszentiván: 1:2
Csorna – PELC: 1-2

Eredményeink alapján az 5-6. helyért játszottunk a MTE 1904 csapata ellen. A mérkőzés a rendes játékidőben 1:1 –es döntetlennel végződött, ahol sajnos a büntetőrúgások során alul maradtunk. Így a tornán a 6. helyezést értük el.
A gólkirályi címért harcban álltunk Kun- Szabó Attila személyében, rajta kívül még 2 játékos volt versenyben ugyan annyi góllal. Szétlövés során nem sikerült Atillának megszerezni a gólkirályi címet.

Egyed Ákos edző

 

U10

III. helyezés (lásd: U10 – Bronzérem Győrből című cikkünk)

 

U8

Csapatom a 6. helyen végzett a tornán. Sajnos mindhárom mérkőzésen kikaptunk. Ennek oka, hogy ezen a napon sajnos mind a három csapat jobb volt nálunk akikkel a tornán játszottunk. Küzdeni akarásban viszont csapatom felülmúlta az eddigi tudását, ez sajnos az eredményekben csak annyiban látszódott meg, hogy minden meccsen egyetlen góllal kaptunk ki. (Az első meccsen az ellenfél a győztes gólt időn túl rúgta, de a versenybíróság megadta). A tornán az eddigi kapusom családi okok miatt nem tudott részt venni, így kapus poszton is mezőnyjátékos játszott.

Csapat tagjai: Molnár Patrik – Nagy Zétény –Szűcs Péter– Mészáros Botond – Borsits Barnabás – Hernádi Benjámin – Ölbei Barnabás – Bognár Dominik – Mórocz Zsombor

Eredményeink:
PELC – Üstökös 2-3
PELC – Csorna 0-1
PELC – Győrújfalu 3-4

Végeredmény:
1. Gyirmót
2. Csorna
3. Üstökös
4. DAC Győr
5. Győrújfalu
6. PELC

Györkös Zoltán edző