shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Hirtenberger U11, U10 – Második és ötödik helyezés az MTE 1904 tornáján

MTE 1904 teremtorna Mosonmagyaróvár 2017. 02. 13.

 

U10

Eredmények:

PELC – Győri DAC   0-1

PELC – Inter Bratislava (SK)   1-0

PELC – MTE 1904   1-0

PELC – MOTIM   2-3

Az első mérkőzést lagymatagon kezdtük a későbbi tornagyőztes DAC csapatával szemben, ám még így is kiegyenlített mérkőzést tudtunk játszani ellenük, majd egy figyelmetlenséget sikerült kihasználniuk.

A következő két mérkőzésen a minimális különbség ellenére magabiztosan játszottunk, több góllal kellett volna vernünk ellenfeleinket. A MOTIM ellen egy hektikus csatában végül alulmaradtunk, kétgólos előnyt adtunk le, amit csak magunknak köszönhetünk, ugyanis nem volt bent a mérkőzés képében, hogy fordít az ellenfél, de kihasználták a hibáinkat. Az V. helynél előbbre is végezhettünk volna, de nem helyezésekben gondolkodunk, elsősorban szeretném viszontlátni a pályán azt, amit az edzéseken gyakorlunk. Az elmúlt hetekhez képest jobb teljesítményt nyújtott a csapat, de még mindig sok munka vár ránk.

Névsor: Heszler Áron, Nyári Martin, Joó Kristóf, Banai Zétény, Pethő Zsombor, Bedecs Boldizsár, Kovács Kornél, Lócsi Bálint

 

U11

Eredmények:

PELC – Győrszentiván   0-1

PELC – Samorin (Somorja SK)   4-0

PELC – Komárom   1-0

PELC – Győri DAC   3-1

Döntő:

PELC – Inter Bratislava (SK) 0-0 (bünt.: 1-2)

A kezdés nem sikerült túl jól, nem voltam megelégedve a srácokkal. Egy gyenge mérkőzésen a szerencsésebb csapat tudott nyerni, ötlettelenül, lassú tempóban kezdtünk. Alapos fejmosás után a következő mérkőzéseken már sokkal gyorsabb ritmusban, nagyobb akarattal játszottak a srácok, ami győzelmet eredményezett a csoport többi meccsén. A döntőben is ellenfelünk fölé tudtunk nőni, helyzetet sem tudott kialakítani a szlovák csapat, viszont mi mindent lehetőségünket kihagytuk, így következtek a büntetők, ahol sajnos alul maradtunk.

Közel sem azt hozta a csapat játékban amit tud, de a mentalitásuknak köszönhetően sikerült kiharcolniuk az ezüstöt.

A Torna gólkirálya Erdősi Milán lett 5 góllal.

Névsor: Huszár Máté, Szabó Botond, Rozman Adrián, Farkas Ábel, Szivós Krisztián, Erdősi Milán, Czere András, Farkas Levente, Borsits Bertalan, Boldog Kolos

Radó Tamás edző