shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U11: III. Turány Imre emléktorna

III. Turány Imre emléktorna Mosonmagyaróvár

     Időpont:  2024.05.05.

PELC U11

Résztvevők:
Freund Barna ,Kertész Krisztián, Horváth Noel ,Freund Bulcsú, Sebesi Barnabás, Csőre Robin ,Sebesi Dániel, Györkös Gábor, Szempfner Áron, Gergely Bertalan, Maradics Máté

Edzői értékelés:

Nemzetközi tornán vettünk részt Mosonmagyaróváron, ami a már-már szokásos régiós tornáktól eltérő rendezéssel zajlott.
12 csapat versengett két 6 csapatos csoportban, a PELC U11-es csapata a saját csoportjában a 2. helyen zárt, így az elődöntőben a Király SE csapatával mérkőzött meg, ahol 0-4 arányban alulmaradtunk, viszont a 3. helyért a Nebuló csapatát 4 góllal múltuk felül, így a 3. helyen zártuk a tornát.
Elégedett vagyok a gyerekekkel, ugyanis több elemet is visszaláttam az elmúlt időszakból, amiket az edzéseken igyekszünk elsajátítani. Kezdeményezőek voltunk a játék különböző fázisaiban, bátran felvállaltuk a labdakihozatalokat és láttam több jó egyéni teljesítményt a csapaton belül. Külön öröm, hogy két új fiú (Áron és Máté) is velünk tartott az egyik grassroots partnercsapatunkból, akiktől kifejezetten jó dolgokat láttam.
Nagyszerű volt a lebonyolítás és a szervezés, a 3. helyért vívott meccset az MTE 1904 centerpályáján játszhattuk, ami szintén nagy öröm volt a gyerekek számára.

Radó Tamás