shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Tornagyőztes az U10

A 2009. január elseje után születettek tornájával folytatódott a téli utánpótlás teremszezon. Az U10-es teremlabdarúgó tornán a Pápai Egyesített Labdarúgó Club veretlenül első helyen végzett.

Hat csapat körmérkőzést játszott a Sportcsarnokban, a PELC mindjárt a legnagyobb ellenféllel, a Veszprémmel kezdett, Kun-Szabó Attila tanítványai végül 1-0-s győzelmet arattak. A folytatásban már könnyebb meccsek vártak a picikre, akik az Ajkát 3-1-re, az Üstököst 1-0-ra, a Gyirmótot 5-1-re, végül a Celldömölköt 4-0-ra győzték le. Mindez azt jelentette, hogy a pápai fiatalok 100 százalékos teljesítménnyel, 14 lőtt és mindössze két kapott góllal első helyen végeztek.

– Elégedett vagyok a játékosokkal, jól játszottunkés összességében megérdemelt sikert arattunk – mondta az eredményhirdetés után Kun-Szabó Attila, a PELC edzője. – Tudtam, hogy az első meccs lesz a legnehezebb, ezért a torna kezdése előtt egymás elleni játékkal hangolódtunk a Veszprém elleni rangadóra, szerencsére ez bejött, nyertünk, utána pedig már könnyebb meccsek következtek.

A gólkirály hat találattal Borsits Barnabás (PELC) lett, a legjobb játékosnak Sinka Dánielt (Veszprém) látták. A legjobb kapus különdíját Miklós Máté (Üstökös) vihette haza, a legjobb hazai játékos különdíja Vesztergom Benedekhez került.

Végeredmény:
1. PELC
2. Veszprém
3. Ajka
4. Üstökös
5. Gyirmót
6. Celldömölk

Forrás: papa-ma.hu
További képek facebook oldalunkon: