shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Több mint kettőszázan jelentkeztek a focitáborba

Június 20 és július 8-a között rendezi meg a Pápai Egyesített Labdarúgó Club nyári focitáborát. A három hét során több mint 200 gyermek vesz részt a programokon, melyek között egymás elleni játékok, kapura lövések, technikai elemek gyakorlása is szerepel.

Az együtt töltött időt a labdarúgás mellett strandolás, játszótér-látogatás, közös fagyizás is színesíti. A táborban nemcsak PELC-es játékosok vesznek részt, hanem olyanok is, akik még nem igazolt labdarúgók, így a sportos hetek a klub számára tagtoborzásnak sem utolsók.

Háromhetes tábort hirdettünk idén, nagyon örülünk, hogy ilyen élénk volt az érdeklődés, hiszen a jelentkezők száma meghaladta a kétszáz főt – mesélte Radó Tamás, a PELC operatív vezetője, a tábor vezetője. – Annak érdekében, hogy minél többen tudjanak táborozni és szervezett körülmények között, edzők felügyelete mellett focizni, egyesületünk igyekezett egy gesztust gyakorolni a szülők és a gyerekek felé, hiszen a tábort ingyenessé tettük, csak az étkezésért és a strandbelépőért kellett fizetnie a résztvevőknek.

Radó Tamás elmondta, az első hét volt számukra a legnehezebb, hiszen a hétfői, első napon több mint nyolcvan gyerek érkezett meg a Perutz-stadionhoz.

Az U6-os korosztálytól az U13-asokig bezárólag vártuk a fiúkat és lányokat, a reggeli után másfél órás edzés, majd szabadfoglalkozás következett, ebéd után fagyiztunk, majd ellátogattunk a várkerti játszótérre is – ismertette a napi rutint a táborvezető. – A délután folyamán gyakoroltuk a párharcokat, néhány technikai elemet, az átadásokat, átvételeket, voltak kapura lövések is, persze az egymás elleni játék sem maradhatott ki a sorból. Volt csocsó, darts, teqball és homokfoci is, úgy gondolom, mindenki kellemesen elfárad a nap végére.

A tábor utolsó turnusát július 4. és július 10. között rendezik.

Forrás: Pápa és Vidéke