shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Tisztújító Közgyűlés 2024.

Egyesületünk tegnap megtartotta 2024. évi Közgyűlését, amely egyben Tisztújító Közgyűlés is volt.

A 2023. évről szóló ügyvezetői, gazdasági és szakmai beszámolók meghallgatása és elfogadása után a Közgyűlés megvitatta és elfogadta a club 2024. évi költségvetését.

Miután az egyesület vezető tisztségviselőinek lejárt az 5 évre szóló mandátuma, az Egyesület tagjaitól érkezett jelölések alapján a Közgyűlés megválasztotta, illetve újraválasztotta a vezetőséget.

Az elnökség tagjai: dr. Péntek Árpád, dr. Áldozó Tamás, Felber Zoltán, Geschitz Gergely elnökségi tagok és Tóth Péter ügyvezető igazgató.

Az Egyesülete elnöke: Grőber Attila

Az Egyesület tiszteletbeli elnöke: Gáti Tamás

Gratulálunk és eredményes munkát kívánunk számukra!

A PELC minden tagja és sportolója nevében köszönjük a leköszönő tiszteletbeli elnök és elnökségi tag (korábbi elnök), dr. Kontrát Károly és Takács Pál Egyesületért végzett sok éven át tartó áldozatos munkáját!

A Közgyűlés kinyilvánította, hogy a stabil és folyamatosan fejlődő egyesületi működés továbbvitele mellett fontos szerepet szán a jővőépítésnek, a PERUTZ FC-vel való szoros együttműködésnek és a hagyományok tiszteltének, az elődök megbecsülésének a club életében.

Döntés született a tagdíj és a szolgáltatási díj emeléséről is. A közgyűlési határozat értelmében a tagdíj összege 2024. július 1-től 2000 Ft/hó, a szolgáltatási díj összege 3000,- Ft/hó.