shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Tájékoztatás sportesemények látogatásáról

Tisztelt Szülők! Kedves Szurkolóink!

A négymilliomodik COVID-19 elleni védőoltás első dózisának beadásával a lépcsőzetes nyitás következő fokozataként a Kormány újabb intézkedéseket határozott meg. A védelmi intézkedések feloldásának újabb lépcsője jelentős részben érvényes védettségi igazolványhoz kötött. A Kormány 202/2021. (IV. 29.) számú Kormányrendelete szól a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozata kapcsán a sportrendezvényekre – így az MLSZ és az MLSZ megyei igazgatóságai által szervezett bajnokságok labdarúgó mérkőzéseire vonatkozó egyes szabályokról.

A jogalkotó a szurkolók és hozzátartozók sportesemények látogatására való jogosultságának ellenőrzését a rendező egyesületekre rója. A szurkolók jogosulatlan jelenléte nagyon magas összegű bírságot von maga után a rendező rovására.

A rengeteg edzés és a nagyszámú hazai UP bajnoki mérkőzés és Bozsik torna látogatóinak, szurkolóinak ellenőrzését a PELC nem tudja vállalni, felelősségteljesen nem tudja teljesíteni.

 

A PELC edzései és hazai bajnoki mérkőzései visszavonásig továbbra is zárt kapusak, hozzátartozók és szülők számára nem látogathatóak!

 

A sportolókra és sportszakemberekre vonatkozó jelenlegi szabályozások változatlanok maradnak!

Célunk a lehető legnagyobb biztonság megtartása, mindannyiunk egészségének érdekében.

 

Köszönjük megértésüket!                            

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club vezetősége