shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Rólunk írták – Húsz gólt lőtt az U14

Forrás: papa-ma.hu
Haraszti Gábor
Eredeti cikk és további képek: ITT

 

A hazai tavaszi utánpótlás labdarúgó bajnoki idény a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös és U14-es csapatának Sárvár elleni mérkőzéseivel indultak. Forsthoffer Tibor U15-ös tanítványai a 16 csapatos bajnokság 11. helyéről, míg U14-es fiai a dobogó harmadik fokáról várták a folytatást. A stadion műfüves pályáján elsőként az idősebbek léptek pályára, akik megadták az alaphangot a játéknap második mérkőzése előtt, ugyanis 3-1 arányban legyőzték a vendégeket. A folytatásban az U14-en volt a sor, hogy igazolja a papírformát, ez végül sikerült is, a fiatalok 12-0-ás félidő után 20-0-s (!) győzelmet arattak. A hazaiak mestere a sikeres idénynyitó kapcsán érthető módon elégedetten értékelt, ugyanakkor hangsúlyozta, nehéz szezon vár rájuk.

– Fontos volt, hogy győzelmekkel induljunk neki ennek a tavasznak, szerencsére ez sikerült is – nyilatkozta Forsthoffer Tibor. Az U15 sikerével felzárkózott a középmezőnyhöz, természetesen van még hova fejlődni a srácoknak, elsősorban gyorsítani kellene a játékot. Az U14 könnyed 80 percen van túl, aminek annyira nem örültem – a győzelemnek persze igen – csak annak nem, hogy a Sárvár nem késztetett minket nagyobb ellenállásra, remélem ez nem hat ki a következő meccseinkre. A felkészülésünk az időjárás, a felvételik és a betegségek miatt akadozott, sokat kell még dolgoznunk, hogy utolérjük magunkat. Tartok a tavasztól, de mindent meg fogunk tenni, hogy kitűzött céljainkat elérjük.

PELC U15 – Sárvár 3-1 (2-1) Gsz.: Varga, Kovács, Marczali ill. Fülöp

PELC U14 – Sárvár 20-0 (12-0) Gsz.: Katona 2, Schermann 2, Toki 4, Császár 3, Meiczinger 3, Krébesz 2, Antal-Horák, Körmöndi, Szántó 2