shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Revansot vett az U16

Bravúros győzelemmel indította a tavaszi szezont a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U16-os lánycsapata, mely magabiztosan győzte le a második helyezett Kaposvárt.

Ősszel Kaposváron 2-0-s vereséggel kezdte a 2018/2019-es pontvadászatot a PELC együttese, a Rákóczi a folytatásban is jól szerepelt a mérkőzéseken, amivel a második helyre futott be az idény végén. A pápaiak a harmadik pozícióból vonultak téli pihenőre, idei első tétmeccsükön tehát mindjárt egy rangadóval kezdtek. Jól indult a találkozó, hiszen Kilinkó Nóra duplájával és Németh Angelika találatával fél óra elteltével már 3-0 volt az eredmény. Néhány perccel később Rajnics szépített, az első félidőt Vesztergom Bettina gólja zárta. 4-1 után a második félidőben látszott a fáradtság a lányokon, ennek ellenére további három gólt sikerült lőni, Kilinkó ismét duplázott, a 7-1-es végeredményt Sárközi Szonja állította be. Ezzel a sikerrel a PELC a második helyre jött fel a tabellán.

PELC U16 – Kaposvár 7-1 (4-1) Gsz.: Kilinkó 4, Németh, Vesztergom, Sárközi ill. Rajnics

Tóth Ferenc: A hatgólos különbség ellenére nem volt sima a mai meccs. Kifejezetten jó első félidőt produkáltunk, jó ütemben rúgtuk a gólokat, a jól lövő játékosaikat hatékonyan semlegesítettük. Nem számítottam rá, hogy ilyen jól sikerül a tavaszi kezdés, gratulálok a lányoknak, bízom benne, hogy ez a szép siker egy olyan lendületet fog adni, ami kitart a szezon végéig.

A bajnokság hétközi fordulóval Gyirmóton folytatódik.

Forrás: papa-ma.hu