shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

PELC U17 és U19 – Csorna SE bajnoki mérkőzések

PELC U19 – Csorna SE
2 – 2
/1- 1/
Időpont: 2018.08.24. 14 óra
Helyszín: Pápa Munkácsy pálya
Összeállítás:
Dokter Matthew – Menyhárt Ákos, Péter Kristóf, Márton Dániel, Pintér Máté, Gulyás Adrián, Horváth Ádám, Pintér Erik, Szabó Bálint, Bognár Ákos, Mogyorósi Bálint.
Cserék:
– Kolompár Olivér 32′, /5/
– Nagyfi Levente 70′ /5/
Gólok:
– Mogyorósi Bálint 29′, 88′

A mérkőzés értékelése:
Előzmények:
– felállási forma 1-4-2-3-1,
– 13 játékost tudtam nevezni,
– nagyon meleg időben nem volt könnyű játszania egyik csapatnak sem.

Első félidő:
Jó iramú, küzdő mérkőzés volt. Sejtettük, hogy az ellenfél erőállapotban jobb lesz a miénknél. Ezért nem akartunk nyíltan futballozni. Kompakt módon, egymást biztosítva próbáltunk játszani és a labdaszerzésnél gyors támadást vezetni. Fontos volt, hogy a támadásban és a labdavesztés esetében mennyire gyorsan tudunk visszazárni. Sajnos nem mindig tudtak gyorsan a középpályások erre a szituációra reagálni. Az ellenfél gyors csatárainak indítása okoztak nekünk problémát. Kellettek Matthew bravúrjai is, hogy ne kapjunk gólokat.
Második félidő:
Támadójátékunk végre veszélyes volt. Külön örülök Mogyorósi Bálint két góljának.

Összegzés:
Dicsérhető a csapat hozzáállása, mert az utolsó negyed órában tudtunk egyenlíteni és akár megnyerhettük volna a mérkőzést is. Úgy gondolom a döntetlen igazságos volt.

Készítette: Nicsenko Igor
edző

 

PELC U17 – Csorna SE
2 – 1
/0 – 0/
Időpont: 2018.08.24. 16 óra
Helyszín: Pápa, Munkácsy pálya
Összeállítás:
Béli Kristóf – Kovács Máté, Sermann Péter, Bankó Raul, Antal Sándor, Császár Jácint, Tóth Barnabás, Marczali Mátyás, Körmöndi Dániel. Horváth Gábor, Csányi Brendon,
Cserék:
– Nagy László 53′, /6/, /57′ sárga lap/
– Gombás Dávid 63′,/5/
– Meiczinger Bence 46′ /7
– Cseke Patrik 56′ /7/
Gólok:
– Meiczinger Bence 47′,
– Sermann Péter 75′
A mérkőzés értékelése:
Előzmények:
– felállási forma 1-4-2-3-1,
– 15 játékost tudtam nevezni.

Első félidő:
Nehéz mérkőzést játszottunk, a védő sorban hiányzótt két belső védőnk. (Varga Márk, Szívós Norbert).  Helyettük így két fiatal játszott (Köröndi Dániel, Császár Jácint). Többi poszton nem voltak hiányzók,
úgy gondolom, nagyjából irányítani tudtuk a mérkőzést, annak ellenére, hogy két belső középpályás (Kovács Máté, Antal Sándor) több hibával futballozott, ami nem jellemző rájuk. Így nagyon kellett tartanunk az ellenfél ellentámadásaitól. Nem sikerült előnyt szereznünk a szünet előtt, pedig voltak lehetőségeink, igaz az ellenfélnek is.
Második félidő:
A nagyon jól játszó Tóth Barnabás mellett javult Kovács Máté és Antal Sándor játéka is. Külön dicsérhető Antal Sándor, aki kihagyott egy 11-est, de tovább küzdött, és a győztes gólnál fontos szerepet játszott.
A cserék jól szálltak be, Meiczinger Bence gólt rúgott, Cseke Patrik pedig nemcsak a védekezésben oldotta meg a feladatot, hanem támadásban (pontos átadásai) is nagy hasznára volt a csapatnak.
Összegzés:
Egységes volt a csapat, végig küzdöttünk, megérdemeltük a három pontot.

Készítette: Nicsenko Igor edző

További képek az U19-es mérkőzésről facebook oldalunkon: