shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

A PELC III. nyerte a Takácsi Kupát

A PELC III. sikerével zárult a Takácsi Kupa, melyet megyei alsóbb osztályú csapatoknak immár ötödik alkalommal rendeztek meg.

Három hétvégén pattogott a labda a sportpályán, ahol a szervezők a tornát egy 50×25 méteres pályán rendezték meg, öt méteres kapukra. Az első selejtezőnapról Nyárád, Takácsi I., Mezőlak és Malomsok, a másodikról Takácsi II., Adásztevel, a PELC III. és Mihályháza jutott a döntő játéknapra. Szoros, izgalmas mérkőzéseket láthattak az érdeklődök, több alkalommal is csak hetesrúgásokat követően derült fény a győztes kilétére. A döntőbe a PELC III. és Takácsi jutott, végül 2-0 arányban a pápai együttes diadalmaskodott.

– A téli teremtornákat és ezt a mostanit is azért rendeztük, hogy játéklehetőséget biztosítsunk a környékbeli csapatoknak – nyilatkozta Gecző László, főszervező. – Nem utolsó sorban a felkészülést is remekül szolgálják a kupák, a járvány után nagyon várták már a játékosok, hogy újra pályára léphessenek és tétmeccseket játszhassanak. Gratulálok a díjazottaknak és jövőre is várunk vissza mindenkit.

A díjakat dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő adta át. A torna legjobb kapusa Bertalan László (Takácsi), gólkirálya Venczel Zoltán (PELC III.), míg legjobb játékosa Potyondi Márk (Malomsok) lett.

forrás: papa-ma.hu