shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Pápán is várják a tizenegyesrúgókat

A Pápai Sport Nonprofit Kft. szervezésében április 18-án rendezik az I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság területi fordulóját városunkban. A budapesti döntő végső győztese 10 millió forintot vihet haza.

A verseny három fordulós lesz, területi selejtezőkkel, megyei döntőkkel és budapesti országos döntővel. A selejtezőkben azonnali kieséses rendszerben jutnak tovább a rúgók, a megyei és országos döntőkben párbajok végén kerülnek ki a győztesek.

– A részvételi díj 3900 forint, ám ha a Perutz Stadion választod helyszínnek, a PAPA11 kupon kóddal 10 százalék kedvezményt biztosítunk neked a nevezési díjból! Jelenleg 18 év felettiek nevezését tudjuk fogadni, márciustól szülői engedéllyel 14 év felettiek is jelentkezhetnek – olvasható a szervezők felhívásában.

A területi versenyről a továbbjutók pontos számát a rendezők 72 órával az adott verseny előtt teszik közzé. A bajnoksággal kapcsolatos minden további információ – beleértve a nevezési lehetőséget is – megtalálható a tizenegyesrugo.hu oldalon.

A pápai területi forduló Facebook eseménye elérhető itt (https://www.facebook.com/events/1540850912765693/).

Forrás: papaesvideke.hu