shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

A Pápai Perutz FC-vel kapcsolatos közlemény

Tisztelt PELC Labdarúgók, Szülők, Szurkolók!

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club a Pápai Perutz FC-vel kapcsolatos történésekre reagálva a következő tájékoztatást adja:

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club önálló utánpótlásnevelő egyesület. A Pápai Perutz FC-től és a Pápai Perutz Sport Kft-től független jogi személy. Sem gazdaságilag, sem szervezetileg, sem az infrastruktúrát illetően nem függ azok bajnoki osztályától, szereplésétől.

A PELC Körzetközpont besorolása, Női Kiemelt Képzési Központ besorolása, anyagi forrásai, szakmai irányvonala, partnerkapcsolati rendszere (pl.: MTK Sándor Károly Labdarúgó Akadémia, Illés Női Akadémia Szombathely…) változatlan marad a pápai partnercsapat szintjétől függetlenül.

A PELC saját lehetőségei maximumával támogatja a felnőtt pápai labdarúgást és érdekelt annak minél magasabb szakmai színvonalában. Kiemelten érdekelt annak rendezett, átlátható és tervszerű működésében. A mindenkori pápai felnőtt labdarúgócsapat bármely bajnoki osztályban való szerepléséhez a PELC képes biztosítani az előírt utánpótlás csapatokat együttműködési megállapodás keretében.

Hajrá Pelc! Hajrá Perutz!

 

A Pápai Egyesített Club vezetősége