shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Női NB II.: Jobb helyzetkihasználás kell

Az NB II-es női labdarúgó-bajnokság 19. játéknapján a Pápai Egyesített Labdarúgó Club női csapata 1-1-es döntetlent játszott a négy hellyel előrébb rangsorolt Csepellel.

A csapatok őszi találkozásakor 2-1-es csepeli siker született, a pápaiak viszont tavasszal jobb formát mutatnak az őszinél, ráadásul a hazai pálya is mellettük szólt, így bizakodva készültek a találkozóra. Jól is alakult a kezdés, hiszen a 11. percben Gyarmati Renáta góljával meg is szerezték a vezetést. Ezután többször is meglőhették volna a vendéglátók a második góljukat, két kapufájuk és több ziccerük is volt, ám ezek kimaradtak, és ahogy a futballban lenni szokott, az ellenfél büntetett: a 26.percben Diamant egyenlített. A második játékrészben megint a PELC alakított ki ziccereket, ám ezeket sem sikerült értékesíteni, így Tóth Ferenc tanítványai ugyan szereztek egy pontot, ám a gyenge helyzetkihasználás miatt bosszúsak lehetnek.

PELC – Csepel 1-1 (Gsz.: Gyarmati ill. Diamant)

Tóth Ferenc: A helyzetek és a mutatott játék alapján gólokkal kellett volna nyernünk még úgy is, hogy két meghatározó játékosom, Savanyó Dorina és Pődör Patrícia is megsérült. A csepeliek középső védője és csatára sok bonyodalmat okozott nekünk, gyors, jól képzett játékosok voltak, ettől függetlenül nekünk állt a meccs, jól játszottunk, csak a ziccerek értékesítésével álltunk hadilábon.

forrás, fotók: papaesvideke.hu