shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

NŐI CSAPATUNKAT RANGADÓ ÉS NÉZŐCSÚCS VÁRJA PÉCSEN

Május 19-én, vasárnap, női csapatunk elleni rangadón biztosíthatná be a Pécsi MFC női NB II-es labdarúgócsapata a bajnoki címét, sőt, a szakosztály vezetősége szeretne magyar bajnoki meccsen rekordot dönteni a nézőszám tekintetében – számolt be róla a klub honlapja.

A PMFC női labdarúgócsapatának idénye remekül alakul, hiszen az újonc gárda jelenleg 58 ponttal, veretlenül vezeti az NB II Nyugati csoportját és az élvonalba jutás küszöbén áll. Az együttes vasárnap 13 órától a 4. helyen álló női csapatunk elleni hazai mérkőzésen biztosíthatná be a bajnoki címet, s a feljutást – ehhez legalább egy pontot kell szereznie.

A pécsiek női szakosztálya vasárnap szeretne magyar bajnoki meccsen rekordot dönteni a nézőszám tekintetében, amihez az kell, hogy 1600-nál többet látogassanak ki a találkozóra (korábban egy DVTK–FTC női NB I-es bajnoki meccsen voltak 1600-an.)

A pécsi női labdarúgócsapat egyébként a PMFC-stadion centerpályáján fogadja a lányainkat, s a meccs megtekintése mindenki számára ingyenes. A kilátogató szurkolókat arra buzdítják, hogy mindenki öltözzön egységesen fehér felsőbe.

Forrás: pmfc.hu és nemzetisport.hu