shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Négy korcsoport – négy győzelem! Remek bajnoki rajt!

Forrás: papa-ma.hu
Haraszti Gábor cikke nyomán

 

Sárvár ellen hazai pályán mutatkozott be a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es és U17-es együttese. Az idénynyitón a házigazdák célja nem is lehetett más, mint győzelemmel nekivágni a hosszú menetelésnek. Elsőként az U19-es együttes köszöntötte a nézőket a stadion centerpályáján, ahol Lengyel Ferenc távollétében Orovecz András dirigálta az alakulatot. Az első félidő alacsony színvonalú játékot hozott, sok volt a pontatlanság, gól nem is született. A szünetben a hazai tréner rendet tett a fejekben, aminek meg is lett az eredménye, hiszen az 51. percben Györkös Bence megszerezte a vezetést a PELC-nek, sőt öt minutummal később a tehetséges fiatal duplázni tudott, sokan már elkönyvelték a biztos hazai sikert. A Sárvár azonban nem adta fel, és a 77. percben egy szerencsés, megpattanó lövésből szépített, így az utolsó 15 percben izgulnia kellett a mieinknek, akik szerencsére minimális előnyüket meg tudták őrizni, így győzelemmel kezdték a bajnokságot.

Orovecz András: Az első játékrészt jobb lenne elfelejteni, értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk. A második félidőre hála Istennek összeszedtük magunkat, melynek köszönhetően volt egy 20-25 perces kimondottan jó periódusunk, gólokat szereztünk, kapufát lőttünk, helyzeteink voltak. A végére úgy láttam, kicsit elfáradtunk, emiatt is cseréltem, de úgy látom, összességében megérdemelt volt a sikerünk.

PELC U19 – Sárvár   2-1 (0-0) Gsz.: Györkös 2 ill. Szabó

 

Igor Nicsenko U17-es csapata szintén győzelemmel debütált, a pápaiak 5-0 arányban nyertek.

PELC U17 – Sárvár   5-0 (3-0) Gsz.: Mogyorósi, Szabó B. 3, Bognár

 

Forsthoffer Tibor csapatai magabiztos győzelmeket arattak.

Sárcár – PELC U14   0-15 (0-10) Gsz.:  Meiczinger B. 4, Császár J. 3, Toki M. 2, Cseke P. 2, Cser B., Schermann P., Katona M., Hauser B.

 

Sárvár – PELC U15   0-8 (0-3)  Gsz.: Németh T. 3, Nagyfi L. 2, Bankó R., Tóth B., Marczali M.