shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Már a dobogón az U17

A II. kerület ellen megszerezte szezonbéli hatodik sikerét az U17-es kiemelt regionális utánpótlás labdarúgó-bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. A házigazdák Nagy Botond találatával tartották otthon a fontos három pontot.

PELC U17 – II. kerület UFC 1-0 (0-0) Gsz.: Nagy B.

Középházi rangadót rendeztek a csoportban, melyen a 15 pontos, hatodik helyezett PELC a dobogót ostromló, 17 egységgel rendelkező II. kerületet fogadta. A pápaiak a Komárom elleni vereség után javítani szerettek volna, míg a fővárosiak a hat mérkőzés óta tartó veretlenségük folytatásában reménykedtek.

 

Gólt nem láthattak a kilátogatók az első félidőben, küzdelmet és egy óriási Hauser védést viszont igen, a pápai hálóőr egy megpattantó lövést tolt ujjheggyel a kapufára. Szünet után a pápaiak kapták el jobban a fonalat, aminek az 54. percben gól lett az eredménye: egy bal oldali támadás után Pente cselezett ki két embert, majd beadására a nem sokkal korábban pályára lépő Nagy érkezett, aki a kipattanót a hálóba pofozta. A gól után nagy csatában őrizte meg előnyét a PELC, mely ezzel a három ponttal már a harmadik a táblázaton.

Lengyel Ferenc: Két, közel azonos képességű csapat találkozott a mai napon, mindkét oldalon voltak lehetőségek, de ezekből nekünk sikerült egyet gólra váltani, azt szokták mondani, hogy az 1-0 a legszebb eredmény. Örülök a sikernek, mert ezzel továbbra is ott vagyunk az élbolyban.

PELC U17: Hauser – Czere, Mikóczi, Gajdosi (Nagy L. 46.), Rozman (Nagy B. 46.), Pente, Nagy D., Varga (Farkas L. 91.), Farkas Á., Ivján, Szivós

forrás: Pápai Médiacentrum