shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Leány U19: Beimli 8 gólt szerzett

PÁPAI ELC – FC AJKA : 12 – 0 (5 – 0)

Gólszerzők: BEIMLI KATALIN (8), VESZTERGOM BETTINA (2), SZÜCS LAURA, HORVÁTH VIRÁG KATA

Csapat további tagjai: KISS EMILIA, SAVANYÓ DORINA, KOVÁCS GRÉTA, CSÉBI LUCA DEBÓRA, SÁRI LEILA, RUSKA BARBARA, TANKÓ GABRIELLA, DADAI VIKTÓRIA, BARTI HANNA, FICSOR CSENGE, TÓTH JANKA, MAJOR BRIGITTA ANDREA

Edzők: MARKOS LÁSZLÓ

Jegyzőkönyv: ITT

Kiütéses győzelemmel kezdte a tavaszi szezont a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es lánycsapata.

A 10. fordulót rendezték az U19-es lány utánpótlás labdarúgó bajnokságban, ahol a második helyen álló PELC a 6. helyezett Ajkát fogadta. A szomszédvári rangadó volt a pápaiak idei első bajnokija. Mintegy négy hónap elteltével játszottak ismét tétmeccset a PELC-es lányok, akik természetesen győzelemmel szerettek volna az idei év menetelésének nekivágni.

Már az első félidőben eldőlt a három pont sorsa, hiszen 45 perc játék után 5-0-ra vezettek a hazaiak. A PELC – a nyolc gólig jutó Beimli Katalin vezetésével – a második félidőben sem állt le, továbbra is gólra törően, nagy fölényben játszott, a 12-0-s végeredményt a 93.percben Szücs Laura állította be.

Pődör Ákos: Nagyon örülünk az eredménynek, de ennél is jobban örülünk a mutatott játéknak, bízom benne, hogy tavasszal sok hasonló szép sikert tudunk elérni mint ma.

A pápaiakra március 31-én idegenben a Veszprém elleni rangadó vár.

További képek facebook oldalunkon: ITT