shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Leány U16: Tízet számolt ellenfelére

Kiütéses, 10-0-s győzelemmel zárta az U16-os lány utánpótlás-labdarúgóbajnokság szombati játéknapját a Pápai Egyesített Labdarúgó Club alakulata. Markos László tanítványai a Budaörs ellen tartották otthon a pontokat.

Jól szerepel idén a pápai együttes, mely a Fehérvár FC elleni vereséget leszámítva idén nem talált még legyőzőre. A pápai lányok a Szekszárddal futnak versenyt a bajnoki címért, ehhez azonban mindenképp le kellett győzni a csoport hatodik helyén álló Budaörsöt. A hazaiak ennek megfelelően játszottak, már az első félidőben négygólos előnyt szereztek és a folytatásban is egy csapat volt a pályán, a PELC úgy nyert, hogy a tíz lőtt találat mellett még legalább ennyi lehetőséget kihagyott.

PELC U16 – Budaörs 10-0 (4-0) Gsz.: László E. 4, Németh 4, Balogh, Schermann

Markos László: Az elmúlt szezonban két nagyon szoros mérkőzést játszottunk a Budaörssel, így nem számítottam ekkora különbségre, de bíztam a sikerben, hiszen azóta játékban sokat fejlődtünk. Sok jó egyéni teljesítményt láttam, ám ezt a győzelmet is igazi csapatként értük el, gratulálok a lányoknak!

A pápai csapat a folytatásban a Szekszárd elleni rangadóra utazik.

forrás: papaesvideke.hu