shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Leány U16: Értékes döntetlen a megyei rangadón

Leány U-16 NP Nyugati csoport 5. forduló

PÁPAI ELC – VFC USE 

0 – 0 (0 – 0)

Jegyzőkönyv: ITT

Nem született gól az U16-os lány labdarúgó-bajnokság hétfői játéknapján, melyen a házigazda PELC a megyei riválistól rabolt pontokat.

Az U16-os pontvadászat ötödik játéknapján Pápa – Veszprém találkozót rendeztek. Ez a párosítás mindig rangadónak minősül, függetlenül attól, hogy éppen melyik osztályban, milyen korosztály, hol találkozik a két csapat, vagy, hogy éppen milyen formában vannak. A hétfő kora esti meccset mindkét együttes veretlenül várta, a pápaiak egy győzelemmel és három döntetlennel a hatodik helyen álltak, míg a megyei rivális 100 százalékos teljesítménnyel, négyből négy sikerrel készült a kezdő sípszóra.

Az eddig lejátszott mérkőzések eredményei alapján a veszprémiek számítottak esélyesnek, ettől függetlenül a pápaiak bátran, gólra törően játszottak. Gólnélküli első 40 perc után a második félidőben erejüket jobbára a védekezés emésztette fel, aminek meglett a gyümölcse, nagy küzdeni akarással és kiváló kapusteljesítménnyel a pápaiak pontot raboltak a Veszprémtől.

Markos László: Teljes mértékben elégedett vagyok a döntetlennel, hiszen ez a Veszprém a bajnokság toronymagas esélyese. Két meghatározó játékosukat követő emberfogással őriztük, ami jó döntésnek bizonyult. Megérdemeltük az egy pontot, talán lehetett volna kicsit benne több, de ha a meccs összképét nézzük, reális a pontosztozkodás. Gratulálok a lányoknak, bízom benne, hogy a bajnokság végén a dobogóra oda tudunk érni.

A PELC a következő fordulóban a Magyar Labdarúgó Egyletet látja vendégül.

forrás: papaesvideke.hu