shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Leány U14: Magabiztos győzelem az ETO ellen

Az U14-es lány labdarúgó-bajnokságban az őszi szezon utolsó hazai mérkőzését játszotta a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. Egyed Ákos tanítványai meggyőző játékkal, négy rúgott góllal és győzelemmel búcsúztak a hazai pályától.

Az eddigi szezon során két, egyaránt tíz pontot (három győzelem, egy döntetlen, egy vereség) gyűjtő csapat mérte össze erejét a pontvadászat szombati fordulójában, melyre a PELC egy Sopron elleni 2-2-es, kissé csalódást keltő döntetlennel hangolt. A Győr elleni mérkőzés sem indult jól, hiszen a 10. percben Szabó révén a vendégek szereztek vezetést. Az első felvonás utolsó tíz perce szerencsére a pápaiakról szólt, akik Palatin Dorka négy perc alatt szerzett duplájával egygólos előnnyel mehettek a szünetre. A második félidőben a PELC-nél volt többet a labda, melynek köszönhetően Gulyás Lorina is kétszer iratkozott fel a góllövők közé, amivel el is dőlt a három pont sorsa.

PELC U14 – ETO FC Győr 4-1 (2-1) Gsz.: Palatin 2, Gulyás 2 ill. Szabó

Egyed Ákos: Egy jó mérkőzést játszottunk, a támadójátékunk a korábbiakkal ellentétben ma nagyon hatékony volt, a ziccereink többségét gólra tudtuk váltani. Jól működtek a letámadásaink, sok labdát szereztünk, amikből megvoltak a lehetőségeink.

Az U14 ezzel a sikerrel a dobogóra harmadik fokára lépett fel.

forrás: papaesvideke.hu

fotók: Haraszti Gábor