shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Közlemény pályavilágításokról

Tisztelt Pápai Polgárok!

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club sportolói közössége és tagsága a következőkről szeretné tájékoztatni Önöket:

Sportegyesületünk – hasonlóan egyébként sok más sportág sportegyesületeihez – éves szinten sok millió forint bérleti díjat fizet a városi tulajdonú sportlétesítmények használatáért. A bérleti díjak tartalmazzák a közüzemi díjakat is.

A bérleti díjakat jelentős részben pályázati támogatásokból, vállalkozói (tehát saját) bevételeinkből és nem utolsó sorban tagdíj, valamint szolgáltatási díj bevételekből (tehát magán befizetésekből) finanszírozzuk.

Nem elveszünk a városi büdzséből, hanem hozzáteszünk!

Kérjük, hogy sportolóink edzéseihez, mérkőzéseihez használt sportvilágításokra ennek megfelelően tekintsenek!

Az energiaválság által indokolt és szükséges megtakarításokhoz igyekszünk jelentős mértékben mi is hozzájárulni. Sportolóink jó ideje lemondtak a Perutz Stadion épületének használatáról, edzéseink alkalmával a fűtött öltözők és a melegvíz használatáról. A bajnokságok őszi idényének végeztével, a tavaszi felkészülés kezdetéig szüneteltetni fogjuk az edzéseinket, hogy további megtakarítást érjünk el.

A PELC számára elsődleges fontosságú cél, hogy azon fiataloknak, akik sportolni és versenyezni szeretnének, biztosítani tudjuk a megfelelő feltételeket. Ne felejtsük el, hogy ezek a fiatalok ahhoz a sajnos mára már szűk réteghez tartoznak, akik egészséges és értelmes elfoglaltságot találtak a maguk számára!

Kérjük, hogy tiszteljék meg sportolói közösségünket azzal, hogy reálisan, a fenti tények figyelembevételével és mindennemű politikai színezettől mentesen értékelik és véleményezik tevékenységünket bármely fórumon!

 

Köszönettel és tisztelettel:

Pápai Egyesített Labdarúgó Club