shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Közlemény edzésekről

FELHÍVÁS

Kedves Szülők és Sportolók!

Edzésen való részvétel szabályai:

Mindenkitől kérjük, hogy a kormány és az önkormányzat minden utasítását, rendelkezését és ajánlását maradéktalanul tartsák be a sporttelepre érkezéskor, távozáskor, az edzőkre történő várakozáskor és a sporttelepen belül végzett minden tevékenység során.

Az edzésekre lehetőleg a klub egyenszerelésében kell érkezni, a maszk használata ajánlott.  Öltöző használat nem engedélyezett.

Gyülekező minden esetben az edző által megadott helyen történik, egymástól megfelelő távolságot megtartva, (kérünk mindenkit, hogy a kézfogásokat és öleléseket mellőzzétek).

A létesítményfenntartó és a club rendelkezése alapján kérjük a szülőket, hogy a Sporttelep területére ne lépjenek be. Ez a mérkőzésekre is vonatkozik.

Az edzések időpontjai, időtartamuk, esetleges csoportbontások és gyakoriságuk a www.pelc.hu oldalon megtalálhatóak.

Saját kulacsot, italt hozzatok magatokkal.

A felszereléseteket minden edzés után mosassátok.

Megérkezéskor kezeiteket fertőtlenítsétek (a kézfertőtlenítő szerről mindenkinek saját magának is kell gondoskodnia).

A Fiumei utcai Sporttelep egyes részei építési területnek minősülnek, így az edzések idején a vizesblokkok használata ott jelenleg nem lehetséges (WC, mosdó).

A Perutz Stadion lelátó alatti vizesblokkjai használhatóak, a higiéniás követelmények szigorú betartásával.

Az edzés végén kötelező kézmosást, kézfertőtlenítés kell végezni, illetve minden olyan alkalommal kötelező a kézmosás, kézfertőtlenítés amikor az edző azt elrendeli.

A fenti szabályok 2020. augusztus 10-től visszavonásig érvényesek.