shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Jó tanuló – jó sportoló díjátadó

Jó tanuló - jó sportoló 2

Hagyomány városunkban, hogy az év végéhez közeledve Pápa Város Önkormányzata díjazza azokat a diákokat és felkészítőiket, akik az adott évben a sport-és/vagy a tanulmányok terén kiemelkedő országos eredményeket értek el. A tradíció idén sem szakadt meg, a Sportcsarnokban közel 330 diák vehetett át elismerést a polgármestertől. Az ünnepség a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola 5. évfolyamos zumba szakkörének bemutatójával indult, majd az iskola lány tornászainak zenés gimnasztika műsorát láthatták a jelenlévők. A műsor zárásaként táncos-zenés összeállítást tekinthettek meg a 7. osztályosok előadásában. Ezt követően dr. Áldozó Tamás szólt az egybegyűltekhez, aki azt mondta, minden közösségnek kötelessége, hogy megbecsülje azokat a tehetségeket, akik tehetségeikkel képesek élni, és azt munkával, tanulással ki tudják egészíteni.

– Ezek a tehetségek később a közösség példaképeivé válnak, akiket remélhetőleg minél többen követni szeretnének. A mai napon 330 fiatal pápai tehetséget köszöntünk, örülök annak, hogy ilyen sokan vannak, és tehetségük ilyen sok formában mutatkozik meg. Mellettük természetesen az intézményeket és egyesületeket is elismerés illeti, hiszen megfelelő körülményeket biztosítanak ahhoz, hogy a fiatalok megmutathassák magukat, és a szülőkről se feledkezzünk meg, akik készek arra, hogy megteremtsék azokat a feltételeket, melyek szükségesek ahhoz, hogy a diákok az eredményeket fel tudják mutatni. Kívánom, hogy elődeikhez hasonlóan a mostani fiatalok is messzire jussanak el és öregbítsék városunk hírnevét.

A polgármester végezetül mindenkinek boldog karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánt. Az ünnepség állófogadással ért véget.

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club díjazottai Pődör Patrícia U17, edzője Pődör Ákos és Hauser Bálint U14, edzője Forsthoffer Tibor.

Gratulálunk!

www.papa-ma.hu és Haraszti Gábor cikke alapján

Jó tanuló - jó sportoló 3 Jó tanuló - jó sportoló 6 (2)

Jó tanuló - jó sportoló 8 (2) Jó tanuló - jó sportoló 9