shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Igazolta a papírformát a Gyirmót

A csoport élmezőnyéhez tartozó Gyirmót ellen búcsúzott az őszi küzdelmektől a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös és U14-es csapata. Orovecz András tanítványaira a tabellán elfoglalt helyezések alapján tehát két nehéz összecsapás várt, elsőként az az U14 lépett pályára, mely a tabellát vezető, veretlen Zalaegerszeg ellen korábban remekül helytállt, az éllovas csak a hajrához közeledve tudta a maga javára fordítani a mérkőzést. A PELC trénere bízott benne, hogy a fiatalok ezt a formát viszik ki a szezonzárón is a pályára. Bár az első félidőben kétgólos hátrányba került a hazai csapat, volt esély a szépítésre, sajnos azonban a nagy lehetőség kimaradt. 0-2-es első játékrész után a második félidőben a pápaiak erejét jobbára a védekezés emésztette fel, komoly veszélyt nem jelentettek a gyirmóti kapura, így a vendégek három ponttal távoztak.

PELC U14 – Gyirmót SE Győr U14 0-2 (0-2) Gsz.: Barta, Rozs

Orovecz András: Kissé megilletődöttek voltunk ezen a mérkőzésen, bátortalanul játszottunk, amit az ellenfél ki is használt. A párharcoknál erőszakosabbnak kellett volna lennünk, némi javulást láttam a játékunkban a második félidőben, de el kell ismerni, az ellenfél ma jobb volt.

A veretlenül a rangsor élén álló U15-ös gyirmóti csapat hamar eldöntötte a három pont sorsát, fél óra játék után már 0-8 volt az állás, végül 13-0-s vendégsikerrel ért véget a két félidő.

További képek facebook oldalunkon:

 

 

Forrás: papa-ma.hu