shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

A Hónap Játékosai – Január, február

Egyesületünk minden hónapban díjazza az adott időszak a legjobb játékosát. A díjátadást rendre a Pápai Perutz hazai mérkőzésein rendezzük meg, ezúttal is így tettünk. Március 10-én a Pápai Perutz FC – III. ker TVE NB III-as bajnoki találkozó szünetében a téli szünet legjobbjainak teljesítményét ismertük el, az idei év első két hónapjában két-két játékost talált érdemesnek a Hónap játékosa díjra a PELC szakmai stábja.

Januárban Ihász Bendegúz (U7, edző: Horváth Tamás) és Hernádi Benjamin, (U9, edző: Kun-Szabó Attila), februárban Tóth Gergő, (U10, edző: Kun-Szabó Attila) és Erdősi Milán (U13, edző: Horváth Imre) nyerte el a címet. A fiúk az őszi és a tavaszi bajnoki mérkőzések közti szünetben sem pihentek, az évvégi leállás után januárban elkezdődtek számukra is az edzések, a hétvégék hazai vagy idegenbeli teremtornákkal teltek számukra és az ezeken való munka és helytállás alapján nevezték meg őket edzőik az adott hónap legjobbjaként.

A négy játékos közül hárman, Ihász Bendegúz, Hernádi Benjamin és Tóth Gergő  a Perutz Stadion centerpályáján, a közönség nyilvánossága előtt dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselőtől, területi közigazgatásért felelős államtitkártól vették át a nevükre szóló kupákat. Erdősi Milán az U13-as korosztályos csapattal Zalaegerszegen lépett pályára bajnoki találkozón, őt későbbi időpontban jutalmazzuk.

A kupák mellé ajándékutalvány is járt, Horváth Dorina, a Cafe Mug tulajdonosa jóvoltából a tavaszi időszak valamennyi díjazottja meghívást kap a Belvárosban, a Rákóczi Ferenc utcában található kávézóba, ahol finomságok várják a PELC legjobbjait. „Fontosnak tartom a közösségépítést, és azt, hogy együtt éljünk át élményeket, ezért álltam a felajánlással a pápai fiatal sportolók mellé. Várom szeretettel a díjazottakat, természetesen szüleik kíséretében. Kínálatunkban szerepel tea, forró csoki, üdítő-és frissítő italok, nyári időszakban shake is és sütemények, és hangsúlyozom: ezek az egészségtudatos életmód jegyében készülnek, hozzáadott cukor nélkül, így a sportolók is fogyaszthatják.”

A fotókon:

A PELC díjazott labdarúgói (balról jobbra): Ihász Bendegúz, Hernádi Benjamin és Tóth Gergő.

Dr. Kovács Zoltán gratulál a pápai utánpótlás tagjainak.

Horváth Dorina, a Cafe Mug tulajdonosa adja át az ajándékutalványokat a PELC sportolóknak.