shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Hirtenberger U9 – A tornadöntőben még a VIDEOTON FC sem jelentett akadályt

Az U9-es korosztály szombaton a Gyirmót SE által Ikrényben rendezett teremtornán vett részt. Kun Szabó Attila edző a múlt hétvégi U10-es tornagyőzelem után ismét örülhetett, hiszen U9-es csapata hibátlan teljesítménnyel megnyerte a viadalt!

Eredmények:

PELC – Nyergesújfalu   2:1

PELC – Üstökös FC Győr   2:1

PELC – Gyirmót SE  1:0

PELC – Videoton FC   2:0

Csapatnévsor: Horváth A.- Borsits B.- Banai Z.- Hernádi B.- Varga M.- Vesztergom B.- Kovács B. Mórocz M.

 

Kun Szabó Attila így értékelte a tornát: Az edzéseken gyakorolt elemeket szerettem volna viszontlátni. Az agresszív labdavisszaszerzés után kombinatív játékot szerettem volna látni és persze a lehető legtöbb gólt lőni. Védekezésben pedig az egymás segítése  és a gyors labdaszerzés volt a cél.

A csoportmérkőzéseken nem játszottunk jól, de mindig volt valaki, aki fontos pillanatokban eldöntötte a meccseket. Sajnos támadásban, összjátékban az általam elvártnál kevesebbet nyújtottunk. A védekezés azonban rendben volt. A döntőben viszont tökéletesen játszottunk, szinte esélyt sem hagytunk a Videotonnak, s akár nagyobb arányban is győzhettünk volna, az előzőleg esélyesebbnek tartott ellenféllel szemben.

Összességében a védekezésünk már egy ideje többé-kevésbé jól működik. Most a támadásszervezések nem mentek annyira.

A továbbiakban növelni kell a játékosok gondolkodásának, döntéseinek, s azok végrehajtásának gyorsaságát és tovább csiszolni ennek technikai alapját.