shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Hirdetmény – ZEUS felszereléscsomagok

Kedves Játékosok! Tisztelt Szülők!

A Zeusz sportfelszerelés csomagok kiosztása folyamatosan zajlik. Örömmel vettük néhány szülő köszönő szavait, ugyanakkor értetlenül álltunk néhány stílusában is erősen megkérdőjelezhető reklamációval szemben!

Szándékunk az, hogy minden játékosunk a lehető legjobban ki tudja használni a ruházatot. A Covid időszak alatti rendelés nem tette lehetővé a próbákat, így a mérettáblázat alapján sokan, főleg a kis korcsoportokban nem jól választottak. Azok, akiknek méretproblémája van, kérjük forduljanak az edzőkhöz és a technikai vezetőkhöz! Ha esetleg egymás közötti cserével megoldható a probléma, akkor tegyék azt meg, de ha nem, hozzák vissza (ne használtan) a rossz méretű felszerelést, rendelünk helyette megfelelőt! Ha a csomagban van olyan darab, ami eltér méretezésben a többitől, azt is jelezzék! Az a cél, hogy mindet használni tudják, hiszen az edzéseken, mérkőzésre utazásokkor kötelező lesz az azokban való megjelenés!

A felszereléseket Egyesületünk ingyenesen biztosította! A kiosztás feltétele a szolgáltatási-, illetve tagsági díj fél éves összegének befizetése. (Alacsonyabb díjakat nem látunk a városban…) A szerelések a Club tulajdonát képezik, azok visszavételre kerülnek díjtartozások esetén és esetleges Clubtól való távozások esetén. A kihordási idő várhatóan két év.

Rövidesen honlapunkon megjelentetjük a gyártóval együtt kialakított rendelési rovatunkat, amelynek segítségével lehetőség nyílik kedvezményes utórendelésre játékosaink vagy a hozzátartozók számára is!

Sok sikert és sportélményt kívánunk mindenkinek az új felszerelésekben! Hajrá PELC!