shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

A hajrában döntött az U16

Közvetlen riválisát fogadta az U16-os lány labdarúgó bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. A pápaiakhoz hasonlóan két győzelemmel és egy vereséggel álló Pécs látogatott a Fiumei úti sporttelepre. Tóth Ferenc fiatal csapata a nyitókörben elszenvedett Kaposvár elleni vereség után hét gólt lőtt a Gyirmótnak, legutóbb pedig 17(!) alkalommal köszönt be a Siófoknak, így jó formában, győzelmi esélyekkel lépett pályára a hazai gárda.
Gólt nem, néhány helyzetet viszont láthattak az első félidőben a nézők, mindjárt a kezdés után volt lehetősége megszerezni a vezetést a hazaiaknak, sajnos ez kimaradt, ezután pedig jobbára a két tizenhatos között folyt a játék. 0-0-s félidő után a második felvonásra sem változott a meccs képe, a PELC játékából csak az utolsó pontos passz hiányzott ahhoz, hogy bevegye a pécsi kaput. Három perccel a lefújás előtt aztán saját térfelén Kilinkó Nóra kapott meg egy felpasszolt labdát, amit a védők szorításában egészen a tizenhatoson belülre vezetett, majd a kimozduló kapus hóna alatt a kapuba gurított, eldöntve ezzel a három pont sorsát.

PELC U16 – MLE-PMFC 1-0 (0-0) Gsz.: Kilinkó

Tóth Ferenc: Küzdelmes, izgalmas meccs volt, a hajrához közeledve bíztunk benne, hogy lesz még lehetőségünk gólt szerezni, így is lett, szerencsére azt értékesíteni is tudtuk, úgy gondolom, a meccs összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk. Tisztában voltunk a Pécs képességeivel, ezért visszább álltunk, igyekeztünk türelmesen futballozni. Gratulálok a lányoknak, mert mindent megtettek, küzdöttek, hajtottak, nem volt elveszett labda.

A pápaiak legközelebb Ajkára utaznak.

Forrás: https://papa-ma.hu

További fotók facebook oldalunkon: