shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Folytatódik az új felszerelések kiosztása

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club legifjabb futballpalántái az idei szezonban kezdték meg igazolt versenyzésüket az egyesület kötelékein belül. Ebből az alkalomból – az U19-hez, U18-hoz és az U17-hez hasonlóan – a klub vezetősége sportfelszereléseket, többek között mezt, sportszárat, nadrágot, melegítőt, kabátot ajándékozott a piciknek, melynek célja a motiváció mellett az volt, hogy megköszönjék eddigi munkájukat és további együttműködésre sarkallják őket. Az U7-es korosztályt és szüleiket Grőber Attila elnök, Tóth Péter ügyvezető igazgató, Györkös Béláné technikai vezető köszöntötte, a gyerekeknek a felszereléssel megtömött táskát pedig edzőjük, Horváth Tamás adta át.

– Mint belépő, új korosztály szerettük volna, ha az U7-esek is részesülnek azokban a juttatásokban, melyek a többi korosztályt is megilletik – tudtuk meg Tóth Péter ügyvezető igazgatótól. Azt gondolom, hogy jó minőségű, komplett sportfelszerelést kaptak a gyerekek, mely eleget tesz, mind az edzés, mind a mérkőzésre való utazás, mind pedig az azon való részvétel kívánalmainak. Egy főre levetítve ez a garnitúra közel 70.000 forintot tesz ki, melyet az idei társasági adó nyújtotta keretből tudtuk finanszírozni, ezúton is szeretném megköszönni az önkormányzatnak és támogatóinknak, hogy mellénk álltak. 15 versenykorcsoportja van az egyesületnek – 13 fiú és két lány – természetesen a többiekről sem feledkeztünk meg, már a tavalyi évben három korosztálynak kiosztottunk a felszereléseket, a következő turnust pedig januárra tervezzük.

Grőber Attila, a klub elnöke az alkalom kapcsán azt mondta, minden egyes kis labdarúgó legyen büszke egyrészt a most kapott felszerelésre, és arra, hogy ennek az egyesületnek a tagja.
– Hordja mindenki ezeket a felszereléseket abban a büszke tudatban, hogy egy olyan közösség része lett, amely odafigyel rá, amely a futball mellett sok minden másra is igyekszik megtanítani. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak a vállalkozóknak, akik támogattak bennünket, az önkormányzatnak, mely a 10 százalékos önrészt biztosította, valamint azoknak, akik azért dolgoztak, hogy ez az esemény ma létrejöhessen. Továbbra is az a célunk, hogy egy szerethető, a gyerekek iránt elkötelezett klubot hozzunk létre, azt gondolom, jó úton haladunk.

Forrás: www.papa-ma.hu

Haraszti Gábor

vizjel.1 vizjel.2 vizjel.3 vizjel.4 vizjel.5 vizjel.6 vizjel.7 vizjel.8