shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Elindult „TALENT” programunk

Kedves Szülök!

Nagy örömmel tájékoztatom Önöket az újonnan indított és „Talent” programnak elnevezett tehetségképző- és gondozóprogramunkról.

Egyesületünk már évek óta nagy figyelmet fordít gyermekeink képzésének lehető legjobb minőséggel való megtöltésére.

Az elmúlt időszakban is fokozottan ügyeltünk arra, hogy lehetőségeinkhez mérten, minden játékosunk az aktuális tudásának megfelelő csoportba kerülve, megfelelő képzésben részesüljön, versenyeztetése lehetőség szerint motiváló legyen.

Szisztematikusan próbáltunk és próbálunk előrelépni mind a gyakorlati, mind az elméleti fejlődésüket figyelembe véve pl. az edzésanyag megválasztásánál.

Mindezekhez eszközparkunkat állandóan fejlesztve indítottunk különböző ún. „felzárkóztató” ill. „kiemelt” képzést biztosító különfoglalkozásokat, „Bosu” és „Coerver” képzéseket. Ezek általában jó visszhangra találva folytak – folynak, nagy népszerűségnek örvendve az érintettek körében.

Ezen folyamatba illeszkedik az e hónap 27-én elindított új programunk, a jelen pillanatot figyelembe véve, 16 gyermek részvételével. Ezek a fiatalok edzői ajánlásra az U 10 – U 11 – U 12 korosztályokból kerültek ki.

A korosztályválasztás sem véletlen, hiszen, mint arról már vélhetően értesültek, a PELC, mint alközpont, a Győri ETO alá kerülve dolgozik az idei nyár óta.

Szándékunk világos! A legtehetségesebbeknek tartott, a labdarúgás iránt elhivatott és a szülők által is támogatott gyermekeink kiemelt képzése annak érdekében, hogy az iskolaváltásukra felhalmozott tudásuk megfeleljen egy nagyobb követelményrendszert és kihívást állító klubba való átigazoláshoz.  Elsősorban a kiemelt központunkba, az ETO-hoz!

Ennek érdekében Egyesületünk és az ETO más fontos segítséget is megad a kiválasztottaknak, úgymint:

  • havi rendszerességgel fogják látogatni az ETO korosztályos edzéseit Győrben,

  • átfogó felméréseken fognak részt venni (antropometriai, erő, állóképességi, gyorsasági, mozdulatgyorsasági stb.) az ETO szervezésében, infrastrukturális és orvosi gépparkjuk lehetőségeinek kihasználásával,

  • kiemelt PELC-es támogatásban részesülnek (szerelés, cipő egyéb).

Fontos kiemelni! A „Talent” csoport két irányba nyitott, azaz amennyiben a résztvevők nem úgy teljesítenek, elmaradoznak stb. akkor kikerülhetnek belőle. Illetve amennyiben az edzők úgy látják, hogy más neveltjük arra érdemessé válik, akkor természetesen Ők csatlakozhatnak!

Éppen ezért ösztönzünk mindenkit, hogy igyekezzenek a csoport tagjaivá válni!

Kérjük, támogassák kezdeményezésünket és munkánkat a gyermekeink javára!

Hajrá PELC!

Lengyel Ferenc
Szakmai igazgató

2017-09-28