shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Egy győzelem, egy vereség az akadémisták ellen

Forrás: papa-ma.hu
Haraszti Gábor
Eredeti cikk és további képek: ITT

 

U12-es és U13-as utánpótlás csapatunk is hazai pályán vágott neki a 2017/2018-as labdarúgó pontvadászatnak. Horváth Imre tanítványai a Munkácsy Sporttelepén a Zalaegerszegi Akadémiával találkoztak. A játéknapon elsőként az U13-as korosztály lépett pályára, a mieink sajnos 4-0 arányban alulmaradtak, viszont az egy évvel fiatalabbak Mórocz Balázs szép találatával 1-0-ra legyőzték a zalaiakat és győzelemmel vágtak neki a sorozatnak.

– Összességében azt mondom, nem lehet panaszunk a szezonkezdetre – értékelt a lefújás után Horváth Imre, a PELC edzője. Az U13-mal a vereség ellenére részben elégedett vagyok, sajnos a védelemből betegség miatt hiányzott az egyik játékosunk, és ennek megéreztük a hiányát. Ennek ellenére a játék egyes elemeiben abszolút partnerek voltunk, a labdavesztés utáni lassú visszarendeződés miatt kaptuk a gólok többségét. A fiatalabbak egyénileg és csapatszinten is jól teljesítettek, talán a párharcok megnyerésében kell még fejlődnünk, de ne legyünk telhetetlenek, örüljünk a három pontnak.

A pápai tréner hozzátette, egyik csapatnak sem volt könnyű az átállás, hiszen az U13 tavaly félpályás játékrendszerben, míg az U12 szűkített játéktéren szerepelt, de azon dolgoznak, hogy hozzászokjanak a megváltozott körülményekhez és töretlen legyen a fejlődésük.