shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Bronzérmes a PELC III. a Takácsi Kupán

A Veszprém megyei harmadosztályban szereplő nagypályás csapatok számára negyedik alkalommal rendezett teremtornát a Takácsi SE. Az Acsády Ignác Szakképző Iskola tornatermében három hétvégén keresztül kergették a labdát a játékosok, összesen 16 csapat nevezett. A két selejtezőnap után a döntőbe nyolc együttes, Nyárád, Takácsi I., Takácsi II., Nagytevel, a PELC III., Malomsok, Csót és Adásztevel jutott. Az ismételt csoportkör után Nyárád és a PELC III. első helyen kvalifikálta magát az elődöntőkbe. Izgalmas, fordulatos mérkőzéseket láthattunk a legjobb négy között, a győztesnek járó kupáért végül a Takácsit legyőző Nyárád, és a PELC-et egy góllal két vállra fektető Malomsok küzdhetett meg. A döntőben a malomsokiak visszavágtak a korábbi vereségét a nyárádiaknak, 3-1-es sikerükkel elhódították a serleget.

– A selejtezőkörben a Csót elleni 1-1-et leszámítva nem veszítettünk pontot és gólt sem kaptunk, mondhatjuk, hogy magabiztosan jutottunk a legjobb nyolc közé – mondta az eredményhirdetés után Bóka Tamás, a malomsokiak játékosa. – A záró játéknapon egy döntetlen és egy győzelem után a Nyárád egy góllal legyőzött minket, így csoportmásodikként a PELC együttesével játszottunk. Itt egygólos hátrányból tudtunk fordítani, a döntőben pedig végig kiegyenlített volt a játék, kicsivel talán több helyzetünk volt, ha jobb a helyzetkihasználásunk, hamarabb is eldönthettük volna a párharcot. Örülünk az első helynek és várjuk a tavaszi nagypályás folytatást.

A torna legjobb játékosa Potyondi Márk (Malomsok) lett, a gólkirályi címet 11 találattal Pajak Ádám (Nyárád) érdemelte ki, a legjobb kapus különdíját Fekete Dávid (Takácsi) kapta.

A Takácsi Kupa végeredménye:
1. Malomsok
2. Nyárád
3. PELC III.
4. Takácsi SE

Forrás: papa-ma.hu