shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Bajnokcsapat! Felnőtt csapatunk, a PERUTZ FC a megye legjobbja!

Gratulálunk a Pápai Perutz FC minden játékosának, edzőinek, vezetőinek, segítőinek az MTD Hungária Megyei I.o. férfi felnőtt bajnokság megnyeréséhez!

Szép volt fiúk!

Nagy öröm számunkra, hogy a csapatot szinte kizárólag a PELC-ben nevelkedett játékosok alkotják, akik példát mutatnak fiataljainknak!

 

Gyulafirátót – Perutz FC 0-8 (0-3) (Gsz.: Venczel 4, Böröczky, Baldauf, Szedlacsek 2)

Marton Miklós:

– Köszönjük a gratulációkat, természetesen nagy az öröm az öltözőben! Úgy gondolom, nem férhetett kétség a mai sikerünkhöz, bár az elején kissé idegesen kezdtünk, de az első gól megnyugtatott minket, a második félidőben pedig kifejezetten tetszetősen futballoztunk. A srácok egész éves teljesítményükkel rászolgáltak a bajnoki címre, van még egy meccsünk hátra, hazai pályán győzelemmel szeretnénk megköszönni a szurkolók egész éves biztatását. Hogy mit hoz a jövő, még nem tudom, mi úgy készülünk, hogy osztályozót kell játszanunk.

Gyulafirátót: Gyurmánczi – Zágor Zs., Szokodi, Horváth (’76 Ring), Zágor M, Kovács (’78 Balta Z.), Balta G., Kálmán, Tímár, Kövesi (’24 Szabó), Pintér (’29 Péteri)

Perutz FC: Simon (’58 Szigeti) – Udvardi, Kovács, Domján, Böröczky (’61 Bolla) – Somogyi, Szalai (’46 Szedlacsek), Baldauf, Horváth (’69 Mészáros), Szép (’74 Györkös Z.) – Venczel

(Forrás: papa-ma.hu)

A fiúk sikerét felnőtt női csapatunk is megismételheti, jövő vasárnap ők is bajnokok lehetnek!

2017-06-04 vasárnap 11:00, Nyárád

PÁPAI ELC-NYÁRÁD   –   CSETÉNY SE

Hajrá Csajok!