shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Az U11 is kupagyőzelmet ünnepelhetett Győrben – az U7 és U8-nak most nem ment

U11 Üstökös Farsangi Kupa
2017. 01. 14.

Szabályok:
Nevezthető játékos: 12 fő

Pályán lévő játékosok száma: 4+1
Játékidő: 1×12’
Csere: folyamatos
Labda mérete: 4
A játék palánkra

Eredmények:

Csoportmérkőzések:
PELC – Győrszentiván   4-1
PELC – Csorna   5-2
PELC – Gyirmót   3-0

Döntő:
PELC – MTE 1904   3-0

Elégedett vagyok a srácokkal, annak megfelelő felfogásban játszottak, amit az utóbbi időben az edzéseket gyakorlunk és külön öröm volt látni azt a lelkesedést, agresszivitást, amivel pályára léptek.
Rendre sikerültek a labdakihozatalok, ültek a letámadások, és folyamatos nyomás alá tudtuk helyezni az ellenfeleinket.
Ezzel a mentalitással nagyon jó egyéni teljesítmények is párosultak, így magabiztos tornagyőzelmet értünk el.
A gólkirályi címre a csapatunkból Szivós Krisztián volt esélyes, de hármas szétrúgásokat követően hibázott, így ezt a címet nem sikerült bezsebelni.

A csapat névsora: Huszár Máté (kapus), Rozman Adrián, Farkas Ábel, Szivós Krisztián, Erdősi Milán, Farkas Levente, Czere András, Gajdosi Ármin, Molnár Marcell, Mikóczi Dániel

Radó Tamás edző


 

Üstökös FC Farsangi Kupa U7

Helyszín: Győr Aréna

Időpont: 2017. 01. 14.

Csapatnévsor: Gombás Bendegúz, Micskó Bence, Márczis Dávid, Morvay Kende, Palatin Dorka, Pap Zsombor, Zsédenyi Marcell

Szabályok: 4-4 ellen, kapus nincs, 1×10 perc, 2×1-es kapuk, 21×30-as pálya méret oldalt palánkig, alapvonalnál bójával jelölve

Eredmények:

PELC – Gyirmót 0:2
PELC – Csorna 0:5
PELC – Üstökös 0:3

7-8. helyezésért:

PELC- Goldball 1-1  büntetők után: 0-1

Góllövők: Pap Zsombor

 

Torna Értékelése:

Torna előtti célok: az edzésen tanultak gyakorlása mérkőzésszituációban, minden gyermek próbálja magából kihozni a maximumot. Védekezésben: próbálják szűkíteni a területet 1-2-1-es felállásban és labdavesztésnél azonnali visszatámadás. Támadásban: labdakihozatalban széthúzni a területet, próbáljanak egymásnak sokat passzolni, 1-1-be bátran merjenek cselezni.

Megvalósulás: sajnos a gyermekek egyáltalán nem azt hajtották végre, amit edzésen gyakorlunk, egy kupacba tömörülve játszottak és teljesen úgy, mintha az első edzésükön lettek volna.

Lejátszott percek játékosokként: Gombás Bendegúz 20 perc, Micskó Bence 30 perc, Márczis Dávid 20 perc, Morvay Kende 20 perc, Palatin Dorka 20 perc, Pap Zsombor 20 perc, Zsédenyi Marcell 30 perc.

Tornaösszegezés: Teljesen reális, hogy utolsó helyen végzett a csapat. Ezen a napon sajnos a gyermekek úgy játszottak, mintha az első edzésükön lettek volna. Ők ennél sokkal többet tudnak. Mikor nálunk volt a labda, egy kupacba tömörültek, védekezésben a hátulsó ember teljesen fent játszott. Edzésen néha már túl durvák egymással, ezen a tornán meg semmiféle agresszivitást nem mutatott a csapat.

Egyéb – észrevétel – javaslat: A tornán látszódott, hogy még van olyan gyermek, aki nem érett arra, hogy versenyen szerepeljen. Át kell gondolni, hogy ha nem ütköznek az tornaidőpontok, azon játékosok közül, akik fent játszanak U8-ban, ha nem is mindig 5 ember, de legalább 2-3 gyermek játsszon saját korosztályában, így nagyobb lesz a sikerélmény mindenkinek.

Horváth Tamás edző


Üstökös FC Farsangi Kupa U8

Helyszín: Győr Aréna

Időpont: 2017. 01. 15.

Csapatnévsor: Banai Zalán, Kovács Barna, Mórocz Marcell, Orovecz András, Pődör Kristóf, Soós Bence, Varga Máté, Vesztergom Benedek

Szabályok: 4+1 játékos, 1×12 perc, 41×21-as pályaméret palánkkal, 3×2-es kapuk

Eredmények:

PELC – VFC USE 1-3
PELC – ETO 1-4
PELC – Csorna 2-2

5-6. helyezésért:

PELC – KFC Komárom 2:0

Góllövők: Vesztergom Benedek 3, Orovecz András 2, Soós Bence 1

Torna Értékelése:

A torna előtti célok: az edzésen tanultak gyakorlása mérkőzés szituációban, minden gyermek próbálja magából kihozni a maximumot.

Védekezésben: próbálják szűkíteni a területet 1-2-1 es felállásban, labdavesztésnél azonnali visszatámadás, folyamatosan nyomás alatt tartani az ellenfelet. Támadásban: 2-2-es felállásban a labdakihozataloknál széthúzni a területet és a kapust bevenni a játékba, mint forgató játékost. Az 1-1-eket bátran vállalják fel támadásban.

Megvalósulás: a két erős ellenféllel szemben is azt csinálták a gyerekek, amit edzésen gyakorlunk, így megvalósult, amit kértem tőlük.

Lejátszott percek játékosokként: Banai Zalán 36 perc, Kovács Barna 24 perc, Mórocz Marcell 24 perc, Orovecz András 30 perc, Pődör Kristóf 30 perc, Soós Bence 24 perc, Varga Máté 30 perc, Vesztergom Benedek 30 perc.

Tornaösszegezés: A tornán erős csoportba kerültünk, de pozitívum, hogy amit kértem a gyerekektől, a  ránk jellemző játékot, azt próbálták fegyelmezetten végrehajtani. A Veszprém és az ETO ellen is megcsináltuk a labdakihozatalokat úgy, hogy az ellenfél végig letámadott. A Csorna és Komárom ellen pedig végig magabiztosan játszottak a gyerekek, csak sajnos annyi helyzet maradt ki, hogy ennyi helyzettel tornát lehetne nyerni.

Egyéb – észrevétel – javaslat: A helyzetkihasználáson javítani kell, sokat gyakoroljuk az 1-1 elleni játékot zavaró védővel, kapussal szemben, de még többet kell, mert edzésen megy, de már mérkőzés szituációban nem megfelelően.

Horváth Tamás edző