shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

A Hónap Játékosai – szeptember, október

Kedves Szurkolóink!

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club minden hónapban megjutalmazza az arra legérdemesebb ifjú játékosát! Az edzők javaslatára, az egyesület vezetőségének döntése alapján, SZEPTEMBER ÉS OKTÓBER hónapban négy-négy játékosunk is kiérdemelte a díjat. Szeptember hónap legjobb utánpótlás labdarúgói, az U11-es leány csapat játékosa IGNÁCZ MELISSZA, az U14-es leány csapat játékosa GALAMBOS LILIEN, illetve az U12-es csapat játékosa HORVÁTH BENCE és az U15-ös csapat játékosa BORSITS BARNABÁS. Október hónap legjobb utánpótlás labdarúgói, az U10-es leány csapat játékosa SZABÓ CSENGE, az U19-es leány csapat játékosa KALÁNYOS KLAUDIA, illetve az U10-es csapat játékosa SZANISZLÓ MARTIN és az U15-ös csapat játékosa PŐDÖR KRISTÓF.

Fiatal játékosaink díjaikat a Perutz FC – Ajka Kristály SE bajnoki mérkőzés előtt vehették át a Perutz Stadionban Kovács Zoltán országgyűlési képviselőtől és Nagy Mihály Körzetközpont vezetőtől.

IGNÁCZ MELISSZA jelenlegi edzője Bendes Laura és Laki Zoltán, GALAMBOS LILIEN jelenlegi edzője Egyed Ákos. HORVÁTH BENCE, BORSITS BARNABÁS és PŐDÖR KRISTÓF jelenlegi edzője Lengyel Ferenc. SZABÓ CSENGE jelenlegi edzője Laki Zoltán és Németh Olívia, KALÁNYOS KLAUDIA jelenlegi edzője Tóth Ferenc, SZANISZLÓ MARTIN jelenlegi edzője Orovecz András.

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk játékosainknak!