shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U10-11 – Ezüstérem Celldömölkön

2016. 06. 19.
Celldömölki torna U11

Lebonyolítás:
Pályaméret:   40×20 m
Kapuméret:   3×2 m
Létszám:   4+1 fő
Játékidő:   1 x 17’

Eredmények:
Pápai ELC U10 – Jákfa   2 – 0
Pápai ELC U10 – Kemenesalja   11 – 0
Pápai ELC U10 – Csákánydoroszló   3 – 0

Pápai ELC U10 – Zalaszentgrót   1 – 1
Pápai ELC U10 – Szentgotthárd   0 – 1

A celldömölki torna 15 egyesület részvételével zajlott, ahol 3 csoportba osztották a csapatokat.
A 2005-ös születésűeknek szervezett tornán, mi egy vegyes 2005-2006-os születésű gyermekekből álló csapattal vettünk részt, ahol kiválóan helytálltak a srácok.
A csoportmérkőzéseket magabiztosan 16-0-ás gólkülönbséggel abszolváltuk, így csoportelsőként, egy új, a három csoport első helyén végzett csapatokból álló hármas csoportba kerültünk.
Zalaszentgrót ellen domináltunk, kézben tartottuk a mérkőzést, majd elég vitatott körülmények között, a játékidő lejárta után egy oldalbeívelésből gólt kaptunk, amire már nem volt lehetőségünk válaszolni, ugyanis ez volt a mérkőzés utolsó momentuma.
Szentgotthárd ellen már nem tudtunk olyan mértékben dominálni, mint az előző mérkőzéseinken, ennek ellenére megvoltak a lehetőségeink, de nem sikerült betalálni.
Az eredmények alakulása miatt büntetőpárbaj döntött arról, ki szerzi meg végül az ezüstérmet. Zalaszentgrót csapatával néztünk szembe, ahol többek között Huszár Máté remek védéseinek is köszönhetően megnyertük a párbajt, így mi állhattunk a dobogó második fokára.

Összességében elégedettek lehetünk, nagyon tetszett a gyerekek hozzáállása és ehhez jó játék is párosult, illetve voltak nagyon jó egyéni teljesítmények is.

A torna legjobb játékosának Ruzsás Dávidot választották.

A csapat névsora:
Huszár Máté, Papp Ádám, Farkas Bence, Ruzsás Dávid, Gajdosi Ármin, Joó Milán, Farkas Levente, Farkas Ábel, Vági Zalán

Radó Tamás edző

 

cellu10-11.jpg