shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

U8 – Harmadik helyezés a Füred Kupán

III. Füred Kupa

Helyszín: Balatonarács

Időpont: 2016. 06. 12.

A csapat névsora: Bognár Dominik, Borsits Barnabás, Hernádi Benjámin, Mészáros Botond, Molnár Patrik, Mórocz Zsombor, Nagy Zétény, Szűcs Péter, Ölbei Barnabás, Tóth Gergő

Szabályok:  – 5-5 elleni játék

                   – 15 perc játékidő

                   – 40×20 m-es pályaméret

                   – 3×2 m-es kapuk

Lebonyolítás: 6 csapat, körmérkőzés

Eredmények:

PELC – Ajka B 1:0

PELC – Balatonfüred A  0:1

PELC – Balatonfüred B 1:1

PELC – Sümeg 1:6

PELC – Ajka A 1:0

 

Végeredmény:

  1. Sümeg

  2. Balatonfüred A

  3. PELC

  4. Ajka A

  5. Balatonfüred B

  6. Ajka B

 

A torna értékelése:

A III. Füred kupa U8-as tornáján 6 csapat szerepelt körmérkőzéses rendszerben. Az első mérkőzést az Ajka B csapata ellen játszottunk, ahol sok helyzetet kidolgozva, szépen játszva megérdemelten nyertünk.

A következő két mérkőzésen a Balatonfüred két csapata következett. Az „A” csapatuk ellen egy nagyon izgalmas meccsen, rengeteg helyzetet kihagytunk, míg az ellenfél egy helyzetét értékesítve megnyerte a mérkőzést, de a döntetlen igazságosabb lett volna.

A „B” csapatuk ellen ugyanez volt a forgatókönyv, ügyesen kombinálva, az ellenfelet felülmúltuk játékban. A rengeteg helyzetből csak egyet értékesítettünk, az ellenfél pedig a kevés helyzetéből döntetlenre tudta hozni a mérkőzést.

A negyedik meccsünkön a tornagyőztes Sümeg csapata következett, ahol sajnos az ellenfél kihasználta, hogy védekezésben nem volt meg bennünk a kellő agresszivitás és így teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

A torna utolsó mérkőzésén az Ajka „A” csapata ellen játszottunk, ahol a gyerekek az összjátékot bátran felvállalták, így teljesen megérdemelten nyertünk.

A tornát összegezve elmondható, hogy az összes mérkőzésen sok helyzetet dolgozzunk ki, csak ezek nagy része sajnos ki is marad. A gyerekek bátran felvállalják az 1:1 elleni játékot és a cseleket is. Amiben fejlődni kell, hogy védekezésben a 4 játékos jobban működjön együtt. Örömteli hír, hogy tőlünk választották a torna legjobb játékosát Hernádi Benjámin személyében. Gratulálok minden játékosnak a tornán mutatott játékáért!

 

HorváthTamás edző

 

U8k2.jpg U8k.jpg