shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Köszönjük a támogatást!

Kedves PELC Közösség!

Örömmel hirdetjük, hogy támogatóinknak köszönhetően a számunkra az MLSZ által engedélyezett 96 845 545,- Ft társasági adó támogatást szinte teljes egészében sikerült összegyűjtenünk! A még be nem szedett 1 250 000,- Ft-ra is van már támogatónk.

Nagyon köszönjük a támogató cégek, gazdasági társaságok tulajdonosainak, vezetőinek, döntéshozóinak, hogy minket találtak érdemesnek a támogatásra és segítik a PELC színekben labdát rúgó 400 fiatalt abban, hogy egyre jobb körülmények között sportolhassanak, a sport sajátos és egyedi eszközeinek segítségével fejlesszék testi-lelki egészségüket.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik segítségünkre voltak a támogatók megtalálásában, elsősorban dr. Kovács Zoltán államtitkár úrnak, dr. Áldozó Tamás polgármester úrnak, Rádi Róbert ügyvezető úrnak (Pápai Városfejlesztő Társaság Kft.) és minden segítő szándékú közreműködőnek.

Igyekszünk a lehető legjobban sáfárkodni a támogatással és honlapunkon folyamatos tájékoztatást adunk a felhasználásról, fejlesztésekről, egyesületi életünkről.

 

2015. december 23.                                                     Pápai Egyesített Labdarúgó Club

TAO támogatóink 2015

Az úgynevezett kiegészítő sportfejlesztési támogatás befizetésekből további kb. 10 000 000,- Ft érkezik még támogatóinktól/szponzorainktól.