shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

23 gólt lőtt az U16

Forrás: papa-ma.hu
Haraszti Gábor
Eredeti cikk és további képek: ITT

 

A Veszprém megyei U16-os labdarúgó bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club együttese Magyarpolány ellen játszotta soron következő bajnokiját. Orovecz András tanítványai – ahogy arra számítani is lehetett – kiváló tavaszi szezont produkálnak, eddig nem találtak legyőzőre, 70 gólt lőttek és mindössze ötöt kaptak, a tabella 7.helyezettje ellen is toronymagas esélyesek voltak. Az előzetes elvárásoknak megfelelően alakult a mérkőzés, mely fél óra alatt el is dőlt, ekkor már 7-0 volt az eredmény. 9-0-s félidő után a második felvonásban tovább potyogtak a gólok, a pápaiak végül meg sem álltak 23 találatig, ám még így is jó pár ziccer kimaradt, ezen a játéknapon finoman szólva sem volt egy súlycsoportban a két csapat.
– Természetesen elégedett vagyok a srácokkal annak ellenére, hogy még így is jó pár lehetőségünket elpuskáztuk – értékelt Orovecz András. Jól kezdtünk, megfelelő volt a fiúk hozzáállása is, sokat visszakaptam abból, amit a mérkőzés előtt az öltözőben megbeszéltünk, de egy kicsivel nagyobb pontossággal még nagyobb lehetett volna a különbség.

PELC U16 – Magyarpolány 23-0 (Gsz.: Pődör 3, Fodor, Márton 5, Pintér 3, Ábrahám 2, Schlecht 2, Englert, Pénzes 3, Töreki, Péter, Böröcz)

A bajnokságból két mérkőzés van hátra, május 27-én Herendre utazik a csapat, az utolsó fordulóban pedig Veszprémet fogadják a fiúk.