shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Figyelem! Már megvásárolhatóak az új sportfelszerelések!

Kedves Játékosok! Tisztelt Szülők, Szurkolók!

Új fejezet kezdődik a PELC életében a sportfelszerelések tekintetében. Egyesületünk négyéves hosszútávú megállapodást kötött a Bosu-Hungary Kft.-vel (TTSport), az ERIMA német sportszergyártó cég hazai képviselőjével.

Csapataink és edzőink ERIMA termékekbe öltöznek át fokozatosan a következő években. Mivel Egyesületünk nem tudja teljes mértékben vállalni, hogy minden ezzel járó költséget álljon, szükségünk lesz a szülők segítségére, anyagi hozzájárulására is.

Az PELC fogja finanszírozni a mérkőzéseken használt felszerelések beszerzését. A szülők segítségét kérjük az edzéseken használt, illetve az utazások és egyéb megjelenések során viselt felszerelések megvásárlásában.

Az Egyesület által javasolt formaruházat a mai naptól fogva megtalálható és megvásárolható a TTSport webáruházban: https://ttsport.hu/partnereink-termekei/pelc

Figyelem! A webáruházban feltüntetett árakból a pelc1995 kuponnal 49% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a termékek!

Annak érdekében, hogy csapataink egységes formaruházatban jelenhessenek meg a mérkőzéseken, azon korcsoportjainknak, akik bajnoki rendszerű küzdelmekben vesznek részt (fiú U19-17-16-15-14-13-12, leány NB II, U19-16-14-13), az Egyesület hozzájárul a felszerelés egy részének beszerzéséhez. A felsorolt korcsoportok számára az utazó melegítő alsó és felső, valamint a széldzseki beszerzését a PELC hajtja végre.

Az utazó melegítőt és a széldzsekit tartalmazó csomagot (értéke 30-35.000,- Ft) 10.000,- Ft hozzájárulás ellenében kaphatják meg az érintett sportolóink. Ezek megvásárlását mindenki számára kiemelten javasolja az Egyesület!

Az utazó csomag (utazómelegítő, széldzseki) várhatóan december hónapban megvásárolható és átvehető lesz. (Biztosra ígérni nem tudjuk!) A pontos átvételi időpontokat és helyszínt hirdetni fogjuk.