shopping-bag 0
Tételek: 0
Részösszeg: Ft
Kosár mutatása Pénztár

Jó évet zártak a PELC csapatai

Jól megérdemelt nyári pihenőjüket töltik a Pápai Egyesített Labdarúgó Club játékosai, akik a mögöttük hagyott bajnoki évben sokat tettek azért, hogy minél előkelőbb helyen fejezzék be a bajnokságot.

Két olyan csapat volt a 2018/2019-es utánpótlás évadban, mely nem tudott a mezőny első kétharmadában végezni, az U19 a 13., az U12 12. helyen zárt. Lengyel Ferenc szakmai igazgató szerint főleg a nagyobb korosztályoknál volt állandó probléma a létszámhiány, az idény pozitívuma viszont mindenképp az, hogy többen is bemutatkozhattak a felnőttek között az NB III-ban.

– Szakmai és infrastrukturális területen is előreléptünk a tavalyi évhez képest – mondta Lengyel Ferenc. – Emellett az eredménysor sem rossz, persze vannak olyan együttesek, melyek az alap célkitűzést – a legjobb tízbe kerülést – nem, vagy csak nagy nehézségek árán tudták teljesíteni. A lányok hozták ismét a jó eredményeket, Pődör Ákos vezetésével az edzők kiváló munkát végeztek. Természetesen az óvodákban is jelen voltunk idén is, úgy gondolom, minden pici sokat fejlődött, a gyerekek nagyon szeretik a foglalkozásokat, szombatonként beiktattunk egy plusz edzést, örömmel mondhatom, hogy nagyon látogatott. Sok változás nem várható a következő szezonban, szeretnénk bővíteni az edzői stábot, meg is vannak a kiszemeltjeink, meglátjuk mit sikerül ebből megvalósítani. Nagy előrelépés a korábbiakhoz képest, hogy öt labdarúgónk, Szigeti Ákos, Mogyorósi Bálint, Péter Kristóf, Pintér Máté és Kovács Máté is pályára léphetett az NB III-ban, bízom benne, hogy ezután is meg tudjuk adni a lehetőséget a fiataloknak.

A szakmai vezető hozzátette, június 22-én hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal szezonzáró juniálist szerveznek, melynek keretében kötetlenül lehet használni a Perutz stadion pályáit, emellett főzőverseny, díjátadók színesítik a programot.

forrás: papa-ma.hu